“Rīta katapulta” sadarbībā ar pārgājienu sēriju “Ejam visi”

“Rīta katapulta” sadarbībā ar pārgājienu sēriju “Ejam visi”

21.04.2023

Sadarbībā ar pārgājienu sēriju “Ejam visi” no 24. aprīļa līdz 28. aprīlim ap pulksten 7.45 kopā ar klausītājiem izvēlēsimies enerģisku dziesma, kas kļūs par dienas “Espresso” dziesmu. Melodija, vārdi, ritms vai vienkārši noskaņa, kas liek pamosties un no gultas izrauties.

Kāpēc iet: Tāpēc, ka mēs neskrienam cauri dzīvei, mēs neskrienam prom no ikdienas.

Mēs apstājamies, lai izbaudītu mirkli, apstājamies, lai uzzinātu to, kas notiek mūsos un ap mums!

Pārgājienā var piedalīties VISI neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai funkcionālajām spējām.
Jau 13. maijā sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils”, Madonas novada ģimenes dienas ietvaros, notiks pirmais no septiņiem pārgājienu seriāla posmiem “EJAM VISI!”. Maršrutā pavadītais laiks nav noteicošais, galvenais ir gūt baudu no soļošanas, no kopā iešanas ar ģimeni un draugiem. Pārgājiena burvība slēpjas tajā, ka tam nav laika kontroles. Pārgājiena laikā dalībnieki varēs ne tikai atklāt un apskatīt skaistākās vietas Latvijas reģionos, bet papildus tam, trasē varēs veikt dažādus tematiskos uzdevumus. Lai apskatītu Latvijas skaistākās vietas nav speciāli jātrenējas, atliek uzvilkt ērtu apģērbu un doties trasēs.
Katrs dalībnieks pirms došanās trasē saņems dzeramo ūdeni un specializēto aproci, ar kuru iespēja bez maksas apmeklēt dažādas novada kultūras vietas un apskates objektus.
Vairāk informācijas www.ejamvisi.lv vai www.sportolatvija.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes