11.maijs. Balcers: Mums ir laba iespēja rīt laukumā padarīt labas lietas

11.maijs. Balcers: Mums ir laba iespēja rīt laukumā padarīt labas lietas

12.05.2023

Nacionālajā hokeja līgā šogad divos klubos uzspēlējušais Rūdolfs Balcers Latvijā ieradās trešdien, bet jau nākamajā dienā viņš piedalījās Latvijas izlases pēdējā pilnajā treniņā pirms Pasaules hokeja čempionāta. Pēc tā viņš sarunā ar žurnālistiem atzina, ka uz ledus juties labi: “Protams, neesmu pāris dienas slidojis, bet pa lielam nebija slikti” Pēc saraustītās sezonas arī ar veselību viss esot labi.

Balcers izasē ir iekļauts vienā uzbrucēju virknējumā ar sev labi pazīstamo Ronaldu Ķēniņu un debitantu, deviņpadsmitgadīgo Danu Ločmeli. “Ar Roni esam kopā spēlējuši, savukārt par Danu esmu dzirdējis daudz labu lietu. Viņš ir jauns puika, skries, galva arī viņam, cik saprotu, ir laba. Domāju, ka viss būs kārtībā,” par sava trijnieka saspēli prognozēja Balcers.

Lai gan sezona Ziemeļamerikā izvērtās visnotaļ sarežģīta, uzbrucējs neesot apsvēris domu nepievienoties izlasei. “Ar Rūdolfu [Kalvīti, izlases ģenerālmenedžeri] runājām visas sezonas garumā, un es viņam teicu, ka vienmēr esmu gatavs braukt uz čempionātu. Man patīk atmosfēra, sajūtas un spēlētais hokejs. Tādēļ, līdz ko radās iespēja, braucu šurp,” uzsvēra Balcers. “Arēnā Rīga” pie pilnām skatītāju tribīnēm viņš spēlēja Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas viņam palicis atmiņā: “Bija labas sajūtas, un atmosfēra bija nereāla, tā kā būs forši rīt izkāpt uz ledus, dzirdēt pilnu arēnu. Domāju, tas dos tikai spēku un enerģiju, un būs laba spēle! Komandas visas ir vienā līmenī, un mums ir laba iespēja rīt laukumā padarīt labas lietas. Gatavosimies šovakar un mēģināsim rīt labi nospēlēt!”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes