12.maijs. Vītoliņš: Par visiem ielaistajiem vārtiem ir atbildīgi visi spēlētāji
Pasaules čempionāts hokejā

12.maijs. Vītoliņš: Par visiem ielaistajiem vārtiem ir atbildīgi visi spēlētāji

13.05.2023, Foto: LHF

“Mēs zaudējam kā komanda un uzvaram kā komanda,” tā pēc zaudējuma mačā pret Kanādu uzsvēra Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, “Ir jāgatavojas nākamajai spēlei, kas būs jau rīt pret Slovākiju, un no šī ir jāpaņem labie momenti, kuru bija pietiekami daudz. Parādīsim kļūdas, kas tika pieļautas, jo, kā mēs redzam, šeit katra mazākā kļūdiņa uzreiz maksā vārtus.”

Uz jautājumu, vai vārtsarga Ivars Punnenovs, kurš pēc diviem ātri zaudētiem vārtiem jau piektajā minūtē tika nomainīts Vītoliņš norādīja, ka par visiem ielaistajiem vārtiem ir atbildīgi visi spēlētāji: “Es negribu teikt, vai Ivars, vai aizsargi, vai uzbrucēji. Katram spēles sākumā kaut kur pietrūka pussekundes, un kanādietī to izmantoja. Savas publikas priekšā sen neesam spēlējuši, un bija redzams, ka sākumā bija nervozitāte. Bet čempionāts turpinās, un rīt mums jābūt gataviem uz visiem simt procentiem, lai varētu spēlēt un mēģināt uzvarēt.”

Kā labās lietas, kuras paņemt no šīs dienas mača, Vītoliņš minēja cīņu iemetienos, kur Latvijas hokejisti bija labāki par kanādiešiem, spēlētāji radīja labus momentus, bija labi pretuzbrukumi, taču jāuzlabo realizācija un ātrāk jāpieņem lēmumi.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes