15.maijs. Cibuļskis: Meitai biežāk jāprasa, lai gūstu vārtus

15.maijs. Cibuļskis: Meitai biežāk jāprasa, lai gūstu vārtus

16.05.2023

Latvijas izlases labākais spēlētājs uzvarētajā mačā pret Čehiju (4:3, papildlaikā) un trešo vārtu autors Oskars Cibuļskis sarunā ar žurnālistiem atzina, ka emocijas pēc vēsturiskā panākuma ir ļoti patīkamas – meitai 18.maijā tuvojas dzimšanas diena, un pirms spēles viņa prasījusi tētim, lai gūst vārtus. Tādēļ arī pēc iemestā gola viņš viņai pamājis sveicienu. “Laikam viņai biežāk jāprasa, man tā sanāk – kā prasa, tā iekrīt. Tiesa, tikai uz dzimšanas dienām,” nosmēja aizsargs.

Jau nopietnāk viņš stāstīja, ka Latvijas izlase un arī pretinieks bija gatavojušies nopietnam mačam, taču iespējams, bija jūtams tas, ka čehi vakar aizvadīja vēlo spēli pret Kazahstānu: Varbūt viņi bija bišķiņ lēnāki, kaut gan nevar teikt, ka sliktāki par mums. Varbūt mums mazliet paveicās, ka beigās guvām vārtus, un ir ļoti superīgas sajūtas!”

Cibuļskis atzina, ka uzvara pār Čehiju viņam ir īpaša arī tādēļ, ka viņš šajā valstī ir aizvadījis vairākas sezonas, un pazīst vairākus valstsvienības spēlētājus: “Zinu, ka arī mani komandas biedri skatījās, un noteikti zvanīs pēc spēles un apsveiks.”

Viņš arī uzsvēra, ka Latvijas izlasei ir ļoti nopietni jāgatavojas nākamajiem mačiem, jo pretinieki, lai arī rangā zemākas pozīcijās, arī būs spēcīgi, un vāju komandu Elites divīzijā nav.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes