17.maijs. Balcers: Otrajā periodā beidzot sākām spēlēt hokeju

17.maijs. Balcers: Otrajā periodā beidzot sākām spēlēt hokeju

17.05.2023

Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers pēc uzvaras ar 2:1 pār Norvēģiju atzina, ka uz spēles pirmo trešdaļu komanda laukumā izgājusi nepietiekami noskaņojusies, otrais periods bija labs, bet trešajā Latvijas izlase klasiski iesēdusies aizsardzībā, un ļāva pretiniekiem izdarīt spiedienu, “bet labāk nesmuki vinnēt nekā smuki zaudēt”. Pašam spēlētājam mači Norvēģiju, lai arī ne tik ļoti kā iepriekš, joprojām ir īpaši, jo tajā ir daudz pazīstamu spēlētāju, pret kuriem “gribas kaut ko paradīt”.

Taujāts par otro trešdaļu, kurā metienu attiecība bija 17:1 Latvijas izlases labā, Balcers bija lakonisks: “Mēs vienkārši sākām spēlēt hokeju. Mums neizdevās nospēlēt vienmērīgi visu spēli. Ja gribam kaut ko sasniegt, ir jāatrod veids, kā nospēlēt solīdas 60 minūtes.” Tāpat Balcers bija paškritisks par spēli skaitliskajā vairākumā: “Ja kādam būtu atbilde, kā to izdarīt, viss būtu čikeniekā, bet kaut kas ir jāizdomā.”

Par kombināciju, pēc kuras vārtus guva Rodrigo Ābols, uzbrucējs atzina, ka tā izspēlēta “pēc sajūtām”. Savukārt par to, ka pašam vēl nav izdevies tikt pie gola, gan viņš nesatraucoties: “Galvenais, lai komanda spēlē stabili un uzvar, lai tiekam ceturtdaļfinālā un iedodam cilvēkiem Latvijā prieku!”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes