20.maijs Šilovs: Atsit ripu, iemetam golu, tas uzreiz komandai dod morālu bonusu

20.maijs Šilovs: Atsit ripu, iemetam golu, tas uzreiz komandai dod morālu bonusu

21.05.2023

Latvijas izlases vārtsargs pret Kazahstanu aizvadīja “sausu” spēli (7:0). Pēc mača viņš sacīja, ka komanda aizvadīja ļoti labu spēli, guva daudz vārtus, spēja realizēt vairākumus, labi nospēlēja mazākumā, un viņš pat noķēra tās ripas, kuras vajadzēja noķert.

Taujāts, vai pašam labāk patīk mači, kuros ir daudz darba vai maz kā šodien, Šilovs noradīja, ka ikviena spēle atšķiras, jo var būt daudz metieni un ne tik bīstami momenti vai otrādi. “Galvenais ir noķert ripas un dot komandai pārliecību, arī aizsardzībai un uzbrukumam. Atsit ripu, iemetam golu, tas uzreiz komandai dod morālu bonusu,” sacīja vārtsargs. Otrā spēle divās dienās viņa problēmas neradīja: “Jutos labi, esmu pieradis Ziemeļamerikā aizvadīt vairākus mačus pēc kārtas, tāpēc nebija nemaz tik grūti spēlēt.” Šilovs arī uzsvēra, ka gan komandas spēle, gan viņa sapratne ar aizsargiem turnīra gaitā uzlabojas, un, salīdzinot ar pirmo spēli, ir ļoti liela starpība.

Viņaprāt, otrdien gaidāmajam mačam pret Šveici ir jāgatavojas kā septītajai spēlei “plejofā”, un uz laukuma ir jāatstāj visi spēki.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes