“Neticamie e-pastāsti” sadarbībā ar Tet

“Neticamie e-pastāsti” sadarbībā ar Tet

20.05.2023

Sadarbībā ar Tet no 22. līdz 26.maijam rīta šovā “Tik Tik Tik” izskanēs radošs konkurss “Neticamie ē-pastāsti”. Klausies, iedvesmojies, atceries un e-pastāsti mums savu superīgo interneta stāstu. Pārsteidzošāko e-pastāstu autoriem katru dienu dāvanu karte 50 eiro vērtībā un piektdien izlozēsim lielo nedēļas balvu – dāvanu karti 250 eiro vērtībā. Tet meklē superīgāko interneta stāstu – dalies ar savējo un iegūsti balvu!

Viena no labākajām lietām mājās ir internets, tādēļ Tet rūpējas, lai drošs, stabils un ātrs optiskais internets būtu pieejams katrās mājās – arī Tavās!
Un tieši tāpēc visiem esošajiem un jaunajiem Tet klientiem līdz 2. jūnijam ir iespēja piedalīties lielajā loterijā, lai laimētu Tesla automašīnu – un tas noteikti būs šīs vasaras grandiozākais interneta stāsts! Bet, kamēr gaidām šo stāstu, Tu vari tikt pie citām vērtīgām balvām, daloties ar savu!
Iemīlēšanās, jauna darba vieta, dīvains pirkums, vai apgūtas jaunas prasmes – pastāsti, kā internets ir nospēlējies lielo lomu tavā dzīvē!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes