“Attīstām tradīcijas” sadarbībā ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu BOSCA

“Attīstām tradīcijas” sadarbībā ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu BOSCA

07.06.2023

Līgo/Jāņu svinēšana ir tradicionāla un Latvijas iedzīvotājiem neatņemama paraža, ko gaida ikviens, jo neatkarīgi no laika apstākļiem, gatavošanās burvība aizpilda visu dienu, kam seko svinības un dziesmas līdz rītam. Taču, kopā ar mūsu klausītājiem vēlamies turpināt apzināt esošās tradīcijas un kaldināt jaunas, dodot iespēju dalīties ar idejām vai jau reālām aktivitātēm.

Proti, klausītāji ik rītu sūta savas idejas vai reālus jauntradīciju izklāstus atbilstoši katras dienas domai (ar whatsapp un sms ziņu palīdzību). Piemēram, pirmdienā meklēsim jaunas svinēšanas tradīcijas, otrdien – Līgo jaunpanti, trešdien – aizraujošas rotaļu idejas pie ugunskura, ceturtdien – Līgo sakāmvārdi un ticējumi, piektdien – garšas un gastronomiskās jauntradīcijas. Proti, nedēļas laikā attīstām tradīcijas, kas svinības ik vienā pagalmā un saimē darīs interesantākas, aizraujošākas, draiskākas un labākas.

Šova vadītāji izvērtē versijas, lielākā daļa izskan ēterā, un asprātīgāko un/vai labāko ideju autoru nosaka par dienas uzvarētāju.
Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA Gold – radīs nebēdnīgu, saldu un dzirkstošu noskaņu, gan katru dienu, gan Līgo vakaru gaidot.

Tā zeltainais tonis atgādina gadu simteņiem meklēto papardes ziedu. Katrs bezalkoholiskā dzirkstoša vīna BOSCA malks ir prieka un saules pilns – ziedošu pļavu smarža, zemeņu un medus aromāti, saldā brīvdienu garša un Līgo vakara piedzīvojumi.

Ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu BOSCA var svinēt katru vasaras dienu un nakti, reibstot tikai no prieka un jautrības.

Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA īpaši labi ies kopā ar ķimeņu sieru, zemenēm un Līgo vakara gardumiem.

Svini katru dienu, līgo, līgo un nolīgo uz nebēdu!
Balvā katru dienu – saldais bezalkoholiskais dzirkstošais vīns Bosca Gold papardes zieda krāsā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes