Esi pirmais! Iegūsti biļetes uz Positivus Festival 2015

Esi pirmais! Iegūsti biļetes uz Positivus Festival 2015

09.10.2014

Šorīt plkst.9.40 Radio SWH tiešajā ēterā tika noskaidrots uzvarētājs. Ar divām iegūtām biļetēm uz Positivus Festival 2015 apsveicam Viktoriju Velci!

Gribi kļūt par pirmo Positivus festivāla 2015 biļešu ieguvēju?

A) Komentāros ietago draugu ar kuru gribi apmeklēt festivālu

B) Pamato kāpēc esat pelnījuši kļūt par pirmo festivāla biļešu ieguvējiem.

C) Seko Radio SWH facebook lapai. (spied šeit)

Uzvarētāju izvēlēsimies 13. oktobrī kopā ar Positivus Festival 2015.

24 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Ivo
9 gadi

Ar Mairi Gritānu, mēs nekad vēl neesam bijuši šajā festivālā, bet ja mēs tur būtu, tā būtu pavisam cita ballīte, esam pozitīvi, iepriecinam apkārtējos cilvēkus, izbaudam mūziku un šo visu pasākumu, lai ir vēl ko atcerēties pēc ilga laika!

Monta Grāvelsiņa
9 gadi

Vēlos apmeklēt Positivus festivālu kopā ar Zani Bērziņu, jo kur gan citur satiksi savus ārzemju draugus un kopistiski “pavārīsi zupu” , ja ne reizi gadā – Salacgrīvā!
Par vispozitīvāko festu!

Raivis Rjabkovs
9 gadi

Ar Beāti Melbārdi , jo positivus ir kļuvis par mūsu ikgadējo pasākumu, gluži kā jāņi vai ziemassvētki.

Anna Zaķe
9 gadi

Positivus festivālu vēlētos apmeklēt kopā ar Beatrisi Krūmiņu, jo tas jau kādu laiku ir mūsu sapnis, kurš diemžēl vēl nav piepildījies..

Toms
9 gadi

Kopā ar Zani Mūrnieci, jo gribētu redzēt viņas reakciju, ja iegūsim pirmās Positivus 15` biļetes, kā nekā šie svētki ir vasaras kulminācija!

Alberts Briņķis
9 gadi

Vēlos apmeklēt Positivus’15 kopā ar Elizabeti Onzuli, jo apmeklējām festivālu arī šovasar, un tas bija īsts piedzīvojums. Kas var būt labāks par to, kā pavadīt nedēļas nogali kopā ar labāko draugu 🙂 Un kā arī gribētos redzēt viņas reakciju par to, ka festivālu apmeklēsim kopā. Šogad bija situācija, ka brīvbiļeti dabūju vienu dienu pirms paša festivāla, un tad viņas reakcija bija neaprakstāma. Gribētos to redzēt vēlreiz 🙂

Zaiga Uzare
9 gadi

Maiga Uzare. Jo kopā mums vienmēr ir jautri un mēs esam nešķiramas un jau vairākus gadus plānojam apmeklēt šo pasākumu. 🙂

Dāvis Ernestsons
9 gadi

Katrīne Mekša, jo tikai cilvēks, kurš baudījis Positivus burvību, spēs to vislabāk nodot tam, kurš to nav baudījis…

Lāsma Zariņa
9 gadi

@anete_sulte jo mums abām beidzot gribas aizbraukt kopā vienā kompānijā,izbaudīt lieliskāko vasaras festivālu! 🙂

Agita
9 gadi

Positivus 2015 apmeklētu ar vairākiem saviem draugiem, taču biļeti uzdāvinātu Ievai Šmatei, jo gribējām apmeklēt arī Positivus 2014, taču neizdevās, bet šajā gadā vēlamies festivālu izbaudīt pa īstam. Jau tagad esam sākušas plānot, ko darīsim, lai Positivus 2015 kļūtu par vislabāko vasaras piedzīvojumu! Kas var būt labāks, kā pavadīt 3 dienas festivālā un iegūt jaunus ārzemju draugus un redzēt skaistus, pozitīvus cilvēkus?!

Elza Kalniņa
9 gadi

Hey, hey! Vēlos apmeklēt Positivus 2015 kopā ar @AivisJaskovskis, jo cītīgi braucam katru otro gadu un zinam cik foršs pasākums tas ir!

Ieva
9 gadi

Vēlos apmeklēt ar māsu Lauru Gaigalnieci,jo tā būtu labākā dāvana-atpūta pusgadu pēc mana dēliņa dzimšanas!Jeb 2014-tajā netiku,jo tiko uzzināju par brīnumu:)

Guest
9 gadi

Ar Mārtiņu Broku @BroksM, jo viņam ir jālauž Positivus pirmās dienas lāsts

Martins Kajins
9 gadi

Ar Mārtiņu Broku @BroksM, jo viņam ir jālauž Positivus pirmās dienas lāsts!!!

Mārtiņš Broks
9 gadi

Positivus festivālu vēlos apmeklēt kopā Mārtiņu Kājiņu ( @martinskajins:disqus ) , jo mums no abiem pagājušajiem festivāliem ir maz atmiņu..

Kristaps Sebris
9 gadi

Uz Positivus festu noteikti ņemšu savu līgavu Ilzi Kupču @IlzeQ. Kāpēc tieši mums jābūt tiem kas iegūst biļeti? Jo 7.augustā mēs precēsimies un nauda tiek krāta kāzām. Positivus diemžēl nesanāk.

Elīna
9 gadi

Uz festivaalu veelos doties ar Vitàliju Kulikovu. Kapec mes? Jo nekad neesmu neviena loterijaa/akcijaa ko vinnejusi. Tapec ceru uz so, un noteikti veletos redzet miilaa reakciju, un jo positivus ir labakais pasakums/festivaals pasaulee. <3

Maija Paegle
9 gadi

Līdz ńemtu savu draudzeni Līgu Zaki, un, manuprāt, mēs to vienkārši esam pelnījušas, kā arī tuvojas Ziemassvētki. Un mēs kopš iepriekšējā festivāla esam labi uzvedušās

Linda
9 gadi

Uz Positivus vēlos doties kopā ar Kristiānu Gromovu, jo mēs jau daudzus gadus vēlamies beidzot aizbraukt un baudīt festivāla atmosfēru kopā!

Annnnijaa
9 gadi

uz Positivusu vēlos braukt ar Leldi Boķi, jo mēs nekad vēl neesam bijušas uz positivusu un esam dzirdējušas tikai labas un perfektas atsauksmes!

Andžs
9 gadi

Ar @jana_lieliskaa, tāpēc, ka nekad vēl nav būts šada veida festivālā un gribas izbaudīt vasaru pilnībā!

Gunta Bāliņa
9 gadi

Kopā ar Artu Vītolu apmeklējam Positivus jau 2gadus, tā jau kļūst par tradīciju. Šogad gadijās savainot roku un pirmo nakti pavadīt slimnīcā, tāpēc nākamā gada apmeklējums ir vēl svarīgāks. Positivus spēj sniegt mums pozitīvās emocijas gadam, un gaidam to ar nepacietību. Esam to pelnījušas, jo , lai arī kādas grūtības mums nav gadījušās , Postivus vienmēr mūs gaida. Positivus 2015. būs to vērts.

c_janka
9 gadi

Positivus vēlos apmeklēt kopā ar savu meitu Kristu, jo ir taču tik forši būt kopā arī šādā pasākumā, tā teikt, lai paaudzes saprot un sajūt viena otru.

Liepa
9 gadi

Festivālu vēlos apmeklēt ar savu māšeli Madaru Liepu!
Esam pelnījušas saņemt biļetes, jo sister power jau 5to gadu kopā iekustina šo festivālu un bez mūsu kompānijas festivalaa noteikti butu sajuta, ka kaut kas pietrukst 🙂
positivusu apmeklēt vajag tieši tik ļoti, cik ēst 🙂


Aktualitātes