Ātrs un veselīgs

Ātrs un veselīgs

2015. gada 13. februāris

Klausies Kaspara Breidaka veselīgo konkursu no 16-21.februārim 14.15 atbildi uz jautājumiem un laimē dāvanas no MOLCKE FOOD.

Nāk pavasaris! Arī vasara ar pludmales sezonu vairs nav aiz kalniem! Jāsāk domāt par vingru augumu un veselīgu izskatu. Esam radījuši lielisku risinājumu tiem, kas papildus fiziskām nodarbībām vēlas uzlabot savu augumu arī ar pilnvērtīgu un vienlaicīgi arī diētisku uzturu – piedāvājam Latvijā ražotas augstas kvalitātes ātri pagatavojamas rīsu putras, kas ļaus jums paēst ne tikai pilnvērtīgi bet arī diētiski – porcijā ir tikai 125 kCal, kas ir 3 reizes mazāk nekā auzu putrām, vienlaicīgi saglabājot to pašu augsto uzturvērtību! Arī pagatavošana ir ātra un ērta – tikai 5 minūtes un gatava silta, veselīga un garda maltīte gan pirms un pēc treniņa gan arī vienkārši ātrās brokastīs!

 

Molcke_logo_RGB

Te nebūs ne glutēna, ne konservantu vai krāsvielu, ne augu tauku un garšas uzlabotāju. Vien rīsi, piens, augļi un ogas.

Šobrīd Latvijas veikalos ir pieejamas 3 veidu rīsu putras:

  • ar zemeņu gabaliņiem
  • ar melleņu gabaliņiem
  • ar aprikožu gabaliņiem

Molcke ātri pagatavojamās rīsu putras neatšķiras no tradicionāli virtuvē gatavotajām un ir saglabājušas visas svarīgās īpašības – mājās pagatavotas putras garšu, graudagu smaržu un rīsos esošās vērtīgās uzturvielas. Turklāt Molcke putras uzturēs jūs mundrus un enerģiskus vairākas stundas!

Molcke rīsu putru veselīgās īpašības

  • Ļoti zems tauku saturs (1,3 g.) – der tiem, kas vēlas izvairīties no liekā svara un tiem, kas vēlas svaru samazināt (t.s. „rīsu diēta”)
  • rīsi nesatur glutēnu, tātad nav alerģiski, tādēļ ar rīsiem uzturā aizvieto citus graudaugus, piem. auzas.
  • rīsi ir lielisks enerģijas avots, jo cietes veidā satur 75% ogļhidrātu .
  • Rīsi satur aminoskābes, B vitamīnus un mangānu, magniju, selēnu, rīsu apvalka eļļa samazina holesterīnu.
  • Ātri pagatavojama bez vārīšanas – tikai uzbriedinot 5min.
  • Viegli pagatavojama – nepieciešams tikai karsts ūdens

 

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes