Radio Kulta Ēdieni – Igaunija. Kama (07.11)

Radio Kulta Ēdieni – Igaunija. Kama (07.11)

04.11.2015

Igaunijā spridzināsim, svilināsim un kūpināsim.

Pētīsim Igaunijas kulta ēdienu  – kamu, iepazīstot to, gan lauku māju virtuvē, gan īpaši šim Igaunijas kultam radītajā Tallinas restorānā “Kama House”.

Bridīsim kadiķāju džungļus gleznainajās Igaunijas salās, savukārt kopā ar Pasaules čempionu karošu grebšanā dosimies rudenīgās aļņu medībās un kadiķu pirtī.

Viesosimies leģendārajā Igaunijas nekurienes restorānā “Pohjaka”, satiksim mūsu kaimiņvalsts superpopulāro mūzikas apvienību “Trad.Attack” un Tartu zinātnes centrā ļausimies dulliem eksperimentiem ar kamu.

Pēc LTV1 raidījuma plkst. 21:15  uzdod jautājumus, zemāk komentāru sadaļā, un atbildes klausies sestdien, 7. novembrī, plkst. 10:00 Radio SWH ēterā!

Šīs sezonas Radio Kulta Ēdienu pārsteigums – vienu jautājuma autoru sagaida balva no attiecīgās valsts un Sirmā.

 

4 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
ginta
8 gadi

Ļoti patika stāsts par kadiķa ogām, kas ir mana viena no iemīlotākām garšvielām, skatoties raidījumu iedomājos, ka būs recepte alņa gaļa( vai jebkura cita gaļa ar kadiķogām) un tadejādi gribētos zināt kā pareizi kadiķogas lietot, kur Rīgā labāk pirkt, vai noteikti jāsadrupina pirms pievienošasnas, un cik kadiķogu pievienot uz kilogramu gaļas, lai nebūtu par daudz un ir vai nav nepieciešams pievienot taukvielas, sviestu vai krējumu, eļļu marinējot lai pastiprinātu garšu. Ar cieņu Ginta tālr. 25410990

Laura
8 gadi

Vinni Puh dziesma, kura šobrīd skan ēterā stāsta par vīriem, kas taisīja pietupienus uz spoguļu grīdas bez biksēm 🙂

Stefans
8 gadi

Zuši un suši….vai suši nosaukums cēlies no zušiem?

Laura
8 gadi

Par dizesmu. Nevar teikt, ka dziedātājām būtu īpaši laba dikcija, tāpēc īsos vārdos – Nenokar degunu 🙂


Aktualitātes