“Latviskās apņemšanās”

“Latviskās apņemšanās”

18.12.2015

No 21.- 29. decembrim piedalies akcijā “Latviskās apņemšanās”, ieraksti savu 2016.gada latvisko apņemšanos zemāk aizpildāmajā formā un laimē dāvanu karti 100 eur vērtībā no Valmiermuižas tirgotavas. Vislatviskākās apņemšanās ierakstīsim un atskaņosim ēterā ar atsauci uz autoru. Latviskās apņemšanās būs dzirdamas programmās “Rīta Svīta”, “Enerdžiko” un “Braucamlaiks”!

Papildus izvēlēsimies asprātīgākos un sirsnīgākos apņemšanās formulējumus, kurus atskaņosim ēterā arī 29.,30.,31.decembrī!
Valmiermuižas alus. Latvijā radīts dzīvais alus.

Vai svētki var garšot pēc Latvijas? Valmiermuižas alus tirgotavās – var!

Pirmssvētku rosībā, kad jāklāj svētku galds un jāpiepilda dāvanu grozi, der atcerēties Valmiermuižas alus Latvijas garšu tirgotavas un te pieejamo gardumu un smalkumu klāstu.

Šeit gardēži atradīs trejdeviņus meistaru lēni un nesteidzīgi brūvētus alus – gan gaišus un tumšus, gan apiņotus un iesalainus, gan spirdzinošus un tumīgus.

Dāvanu grozu piepildīšanai Valmiermuižas alus tirgotavās iegādājamas smalkas stikla alus glāzes, vairākkārt pildāmas alus krūkas un citas ar sirsnību darinātas, svētku svinēšanā un dzīves baudīšanā noderīgas lietas, ko sarūpējuši Latvijas amatnieki un mājražotāji.

Valmiermuižas alus Latvijas garšu tirgotavas gaida pašā Valmiermuižā līdzās alus darītavai un Rīgā, A. Briāna ielā 9a.

Sviniet ar Latvijas garšu!

Ir noslēgusies akcija sadarbībā ar Valmiermuižu apsveicam akcijas uzvarētāju – Evitu. T

Zemāk apkopotas labākās latviskās apņemšanās:

Evita Birkše-Kloka ( uzvarētāja)
Apņemšanās. Apceļot Latviju. Meklēt un atrast, godāt to, kas Latvijā ir tik skaists. Apņemos nepazaudēt sirdī sarkanbaltsarkano.
Apņemos uzcept kliņģeri un iestādīt ozolu.

 fricis apņemšanās:

Apņemšanās: Apņemos 2016 gadā biežāk ēst ēdienu ar latvisku garšu nevis ēst otru latvieti.

Uldish apņemšanās:

Apņemšanās: Svinīgi solos ar pienācīgu cieņu un attieksmi noskatīties visas Latvijas hokeja izlases spēles Pasaules Čempionātā un kārtīgi nosvinēt visas uzvaras!

 Vinetas Meisteres apņemšanās:

Apņemšanās: Mana 2016.gada apņemšanās ir nepārtraukti iemācīties un uzzināt ko jaunu,jo regulāri papildinot savas zināšanas es būšu gan interesanta sarunu biedrene,gan arī varēšu dot padomu kādam citam.Jo kā mūsu latviešu dzejnieks Rainis ir teicis-Pastāvēs,kas pārvērtīsies.Šie vārdi ir kā mans ikdienas skaitāmpantiņš,kas motivē mani un uzlādē.Lai arī Jums skaistām un patīkamām emocijām bagāts šis laiks,gan piepildās skaistākie sapņi un idejas! Mums izdosies! Laimīgu Jauno 2016.gadu!

Jāņa apņemšanās:

Apņemšanās: Visa gada garuma est tradicionalos zirnus ar speki, jo ists latvietis tacu sakas no 100 kg:)

Homêra Simpsona apņemšanās: 2016. gadã nomainîšu neveselîgos virtułus un ārzemju alu pret veselîgajiem sklandu raušiem un latviešu miestińu.
Sabīnes Gailes apņemšanās:  Mana latviskā apņemšanās 2016.gadā ir mazāk čīkstēt, mazāk aprunāt, mazāk apvainoties un mazāk skaust. Tā vietā būt laimīgai pašai ar sevi šeit un tagad, novertēt to, kas man dots un nekārot pēc pasaulīgiem labumiem. Galvenais – mīlēt sevi un atrast laimi sevī!

Ineses Ofkantes apņemšanās:

Visu turpmāko Gadu valsts vārdu “Latvija” nezākāt un pieminēt tikai ar lepnumu un prieku sirdī! Jo valsts esam tak mēs paši!

Kristīnes apņemšanās:

Jaunajā gadā es apņemos savai ģimenei – draugam un trīs gadus vecajai meitiņai peciņai organizēt daudz ekskursijas, izbraukumus, pārgājienus pa visu Latviju. Ar kājām, ar auto vai ar sabiedrisko transportu, tas gluži vienalga. gribu ar viņiem kopā sauļoties Kurzemes pludmalēs, staigāt Zemgales līdzenumos, atklāt Vidzemes pilsētas un baudīt Latgales sirdssiltumu. Nakšņot teltīs un skaisti atjaunotajās muižās. Apmeklēt dievnamus, svētvietas, muzejus, amatniekus, klausīties leģendas un iepazīt jaunus cilvēkus. Jaunajā gadā un visos turpmākajos apņemos apceļot dzimto zemi.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes