Skaistule un Briesmonis

Skaistule un Briesmonis

16.01.2016

No 18. līdz 22.janvārim ap plkst. 09:15 piedalies “Rīta Svītas” konkursā “Skaistule un Briesmonis”, argumentē, un iegūsti iespēju izskatīties lieliski – laimē dāvanu karti no Cleo Beauty 30 eur vērtībā!
Ēterā tiek uzklausīti divi zvanītāji – vīrietis un sieviete. Gan dāmai, gan kungam ir 30 sekunžu laiks, lai pārliecinātu raidījuma vadītājus balvu piešķirt vienam no viņiem. Turklāt, ja raidījuma vadītāji lemj par labu kungam, tad kungam tiek piedāvāts no balvas atteikties un to atdot dāmai, izrādot džentlmeņa žestu.

Salons Cleo Beauty atrodas Tērbatas ielā 37, Rīgā. Uzsācis darbu pavisam nesen kopš pagājušā gada decembra. Šajā mājīgajā salonā strādā jaukas, savu darbu mīlošas meisterītes – kosmētiķe, trīs frizieres, manikīra speciāliste. Visi mīļi gaidīti!
Salona darba laiks darbadienās 09:00 – 20:00, sestdienās 10:00 – 17:00, svētdienās brīvs.
Salona Tālr. Nr. 20000667, kosmētiķes Tālr. Nr. 22135991.
Kosmētiķe veic sejas procedūras, vaksāciju, uzacu korekciju, krāsošanu, skropstu ilgviļņus, dienas un vakara grimums. Sejas procedūras veikšanai izmanto franču zīmolu kosmētiku –  Resultime by COLLIN PARIS un INSTITUT ESTHEDERM PARIS.
Janvāris un Februāris salonā CLEO Beauty ir INSTITUT ESTHEDERM PARIS iepazīšanās mēneši. Visām procedūrām 20 % atlaide. Šī ir lieliska franču kosmētika, ko atdzinuši ļoti daudz klientu visā pasaulē. Šī kosmētika palīdz uzlabot ādas šūnu vielmaiņu, nodrošina ilgstošu iedarbību.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes