Tallin Music Week ziņas (01.03.)

Tallin Music Week ziņas (01.03.)

01.03.2016

Jau vairākus gadus Tallinas mūzikas nedēļas neatņemama sastāvdaļa ir restorānu programma Tallinn Music Week Tastes, kuras ietvaros festivāla apmeklētāji līdzās mūzikai var baudīt lielisku ēdienu. Programmas ietvaros organizatori ir atlasījuši labākos un interesantākos restorānus un kafejnīcas dažādās cenu kategorijās. Tallinn Music Week Tastes nav tikai restorānu saraksts – tā ir iespēja baudīt īpaši festivālam veidotus ēdienus par zemākām cenām kā ikdienā.

Šogad Tastes programmā ir dažādi jaunumi – tajā tiek iekļautas vairāku eksotisko valstu virtuves – indiešu, korejiešu un japāņu. Kā arī sadarbībā ar Tallinas hipsteru kvartālu Telliskivi un Tallinas ielu ēdienu festivālu, Tallinn Music Week apmeklētāji ir laipni gaidīti nobaudīt kādu burgeru vai burrito ielu ēstuvju zonās, kas tiks izvietotas netālu no koncertu norises vietām visā pilsētā.

Viena no festivāla apmeklētākajām vietām jau atkal vērs vaļā durvis Dizaina un Arhitektūras galerijā, kur mājīgā un bohēmiski noskaņotā restorāna Fellin from Viljandi šefpavārs Margo Paluoja piedāvās ēdienus, kas pagatavoti no pašiem labākajiem vietējiem produktiem. Galdiņi īpaši Tallinn Music Week veidotajā restorānā vienmēr ir rezervēti vairākas dienas uz priekšu, tāpēc, ja vēlies pusdienot šeit, rezervācijas veikšana ir teju vai obligāta.

Sekojiet Tallinn Music Week ziņām katru otrdienu radio SWH un tiekamies Tallinā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes