Hārtlijs: Puiši ir labi strādājuši, ļausim tagad viņiem sevi pierādīt!

Hārtlijs: Puiši ir labi strādājuši, ļausim tagad viņiem sevi pierādīt!

05.05.2017

Pēc pēdējā treniņa pirms starta Pasaules hokeja čempionātā Latvijas izlase galvenais treneris Bobs Hārtlijs atzina, ka sajūtas viņam ir labas, puišiem Ķelnē bija divi labi treniņi, šovakar būs divas sapulces, labas variņas, pēdējā sagatavošanās. “Esam strādājuši sešas nedēļas, lai sasniegtu šo brīdi, svarīgi, lai to varētu izbaudīt! Laura Dārziņa savainojums komandu nav ietekmējis, jo šādas situācijas ir daļa no hokeja, un ar tām ir jārēķinās jebkurai komandai,” sacīja Hārtlijs. Dārziņa vietu maiņā ar Jāni Spruktu un Miku Indraši treniņos ir ieņēmis Rihards Bukarts. Uz jautājumu, vai Pasaules čempionāta debitants būs morāli pietiekami stiprs, lai tiktu galā ar spiedienu, ko uzliks spēlēšana nomināli otrajā maiņā, Hārtlijs uzsvēra, ka Rihards ir labi pastrādājis, taču Latvijas izlasei kopumā ir gados ļoti jauns sastāvs. Tikai spēles parādīs, uz ko jaunie hokejisti ir spējīgi, taču jebkurā gadījumā šis čempionāts dos lielu ieguldījumu viņu izaugsmē.

Jautāts par iespaidu, kādu pirmajos treniņos ir atstājis jaunākais izlases papildinājums Teodors Bļugers, Hārtlijs norādīja, ka esot uzreiz redzams, ka viņš ir prasmīgs spēlētājs. Viņam gan neesot viegli iekļauties komandā, jo viņš nezina spēles sistēmas, bet šim nolūkam Bļugeram tiek intensīvi rādīti videomateriāli, kas tās palīdz apgūt.

Par pirmajiem pretiniekiem – Dānijas valstsvienību – Hārtlijs izteicās, ka tā ir ātra komanda, kura ir ļoti ātra un bīstama pretuzbrukumos, tādēļ spēle būs ļoti dinamiska.

Vārtos rīt Latvijas izlasei stāsies Elvis Merzļikins, bet mačam netiks pieteikts Frenks Razgals.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes