10.maijs. Bļugers: Čaļi labi cīnījās, spēle bija laba, žēl, ka neizdevās uzvarēt

10.maijs. Bļugers: Čaļi labi cīnījās, spēle bija laba, žēl, ka neizdevās uzvarēt

10.05.2018

Latvija izlases uzbrucējs Teodors Bļugers pār mača ar ASV (2:3, papildlaikā) izteicās, ka spēle bija laba, čaļi cīnījās, uzvara bija tuvu, taču ir sarūgtinājums par to, ka neizdevās izcīnīt uzvaru.

Iejusties valstsvienības spēlē viņam palīdzēja tas, ka jau pērn viņš tajā spēlēja Boba Hārtlija vadībā, turklāt sastāvā nav daudz izmaiņu. Par maiņas partneriem Robertu un Rihardu Bukartiem Bļugers izteicās, ka viņi abi ir meistarīgi spēlētāji un ar viņiem ir viegli spēlēt.

Pēc pievienošanās Pitsburgas “Penguins” Bļugers ik dienu ir aizvadījis stundu ilgu treniņu kopā ar citiem komandas rezervistiem. Tas cik tuvu viņš bija spēlēšanai Stenlija kausa izcīņā, esot jāprasa komandas vadībai, savukārt sezonas laikā pēc izsaukuma uz Pitsburgu viņš kopā ar komandu ticis iesildīties, taču laukumā spēles laikā tā arī nedevās. “Žēl, ka nesanāca, bet vēl ir jāstrādā,” piebilda hokejists. Viņš arī atzina, ka šīs sezonas laikā ir uzlabojis savu sniegumu un viņam bijis vairāk spēles laika un daudz lielāka loma AHL komandā, līdz ar to sezonu kopumā Bļugers novērtēja kā labu.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes