TIEŠRAIDE no mūzikas festivāla SUMMER SOUND 2018

TIEŠRAIDE no mūzikas festivāla SUMMER SOUND 2018

31.07.2018

No 3.-4. augustam Radio SWH studija atradīsies Summer Sound festivāla norises vietā – Liepājas pludmalē!

Arī šogad Radio SWH festivāla karstajām dienām un vakariem ir sarūpējis īpašu programmu – intervijas ar mūziķiem, festivāla dalībniekiem, organizatoriem, īsteniem liepājniekiem un arī viesiem no citām Latvijas pilsētām, konkursus, Meet’n’Greet (precīzi tikšanās laiki tiks publicēti Summer Sound 2018 oficiālajā aplikācijā), izaicinājumus, jokus un pāri visam lielisku mūziku. Tas viss, lai radītu visreālāko festivāla klātienes sajūtu!

Piektdien un sestdien no Liepājas pludmales ēterā būs festivāla lauvas, Radio SWH personības – Arturs Krūzkops, Edgars Barbaks un Sanda Dejus.

Summer Sound festivālā apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt lielisku mūziku uz iespaidīgas Radio SWH PRIEKŠNAMA skatuves, kas šogad būs festivāla otrā lielākā skatuve. Papildus jaunajiem mūzikas izpildītājiem uz Priekšnama skatuves uzstāsies arī Latvijas mūzikas nozarē jau zināmi mākslinieki. Nepaej garām!

Un, ja šoreiz nesanāk būt klāt, skaties Radio SWH tiešraidi, intervijas, mūziķu uzstāšanos un dejas interneta video tiešraidē mūsu mājas lapā!

Tiekamies ēterā!

Festivāla Summer Sound video tiešraide no plkst. 17:00.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes