KAS TIK TAS NAV sadarbībā ar Mežpils alu

KAS TIK TAS NAV sadarbībā ar Mežpils alu

03.09.2018

Ir pilnīgi skaidrs, ka uz jautājumu “Kas ir mieži, iesals un ūdentiņš?” pareizā atbilde ir “Tas būs alus!”.

No 3. līdz 7.septembrim, katru rītu pēc plkst. 10:00 sadarbībā ar MEŽPILS ALUS konkursā “Kas Tik Tas Nav” tiks izziņoti trīs zīmīgi vārdi, un klausītāju uzdevums ir sniegt trāpīgāko atbildi, kas šos vārdus vieno. Dienas balvā klausītājiem dāvanu komplekts no Mežpils alus.

“Mežpils alus” kopā ar profesionāļu vai vienkāršām mājās gatavotām maltītēm patīkami pārsteigs gan prasīgākos alus lietpratējus, gan tos, kas vienkārši bauda. Kad izcils alus sastop pašu gardāko mielastu, rodas pieredze, ko grūti aizmirst.

Jo – kad labs satiek labu, rasties var tikai kas lielisks!

Mūs iedvesmo tikšanās brīži.
Kad prasmīgs aldaris satiek pareizās izejvielas, rodas izcils alus.
Kad izcils alus sastop pašu gardāko mielastu, rodas pieredze, ko grūti aizmirst.
Bet papildus tam ir tikšanās reizes, kas svarīgākas par citām, – tie ir mirkļi, kad satiec pats sevi vai savus tuvākos cilvēkus, lai nosvinētu vasaru un kopā būšanu.

Mežpils alus veidi: Mežpils Gaišais, Mežpils Tumšais, Mežpils Senču, Mežpils Tradicionālais (2018.gada sezonas jaunums un pirktākais alus Mežpils sortimentā) un craft ali – Mežpils Saules eils un Mežpils Fricis (kviešu alus, kuru brūvējis mājbrūvētāju konkursa “Mežpils Prove 2018” uzvarētājs).

Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai. alkoholiskos dzērienus aizliegts pārdot, nodot un iegādāties nepilngadīgām personām.

http://mezpilsalus.lv/

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes