“Kas Kopīgs?” sadarbībā ar IKEA

“Kas Kopīgs?” sadarbībā ar IKEA

26.11.2018

Viss šajā pasaulē ir sasvstarpēji saistīts kaut gan bieži vien mums pašiem tā nešķiet. Radio spēlē “Kas Kopīgs” starp diviem savstarpēji dažādiem, nejauši izvēlētiem priekšmetiem meklēsim to kopīgo, smieklīgo un radošo. Piemēram, īlens un dzenis – abiem tuvus ir koks. Balvās – dāvanu kartes EUR 50,- vērtībā no IKEA.

IKEA ir starptautisks mājokļa labiekārtošanas preču mazumtirdzniecības uzņēmums, kas darbojas vairāk nekā 50 valstīs ar vairāk nekā 400 veikaliem. IKEA Rīga veikals tika atklāts 2018. gada 30. augustā. IKEA mērķis ir piedāvāt mājokļa labiekārtošanas risinājumus par tik zemu cenu, lai tos varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku. Lai to sasniegtu, mēs garantējam lielisku dizainu, funkcionalitāti, augstu kvalitāti un zemu cenu, un mums rūp arī preču ilgtspēja. IKEA koncepcija ir svarīga ikvienā uzņēmuma aspektā, sākot ar dizainu, materiālu izcelsmi, iepakojumu un preču izplatīšanu un beidzot ar mūsu biznesa modeli. Mēs strādājam, lai pēc iespējas vairāk cilvēkiem mājokli padarītu par vislabāko vietu pasaulē.

IKEA.lv

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Zane
5 gadi

Labdien,bet redzamaa bildee putns nav” dzenis”!
Tas ir” zivju karalis”(kingfisher”)..Un kopigs ir tikai knaabis un iilens..un tas viss…shim putnam tuvs ir uudens…bet ne koks:)
Lai Jums jauka diena!!!


Aktualitātes