“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Jūrmalas Golfa Klubu

“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Jūrmalas Golfa Klubu

16.08.2019

No 19. līdz 23. augustam Radio SWH rīta šovā “Tik Tik Tik” ap plkst. 9:15 konkurss “Patiesība vai meli” sadarbībā ar Jūrmalas Golfa Klubu!

Zvani uz ēteru un sacenties ar citu zvanītāju. Tas, kurš spēs labāk atšķirt patiesību no meliem, iekļūst finālā uz nedēļas balvas izlozi! Nedēļas balva: “Zaļās kartes apmācība divām personām” (6 nodarbības).

Brīnišķīga iespēja apgūt golfa spēles pamatelementus, etiķeti un noteikumus! Apmācību kurss piedāvā ātri un vienkārši apgūt visas nepieciešamās zināšanas, lai Jūs droši varētu atrasties laukumā, būt saskaņā ar citiem golfa spēlētajiem. Apgūtās iemaņas ļaus iegūt Latvijas Golfa federācijas kvalifikācijas sertifikātu – Zaļo karti, kas apliecina spēlētāja sasniegto zināšanu pamata līmeni. Šis dokuments apliecina, ka spēlētājs ir izpildījis visas prasības, lai varētu patstāvīgi spēlēt laukumā gan Latvijā, gan citur pasaulē!

Vai jūs zinājāt, ka Piņkos ir jauns golfa klubs? Jūrmalas golfa klubs atrodas 20 minūšu braucienā no Rīgas un ir viens no modernākajiem Eiropā. Jūrmalas golfa klubā ir arī akadēmija un mācību laukums, kur jebkurš interesents, gan liels, gan mazs var izmēģināt un apgūt golfa spēli profesionālu treneru vadībā. Izjūtiet vienu no pasaulē populārākajiem sporta veidiem visaugstākajā kvalitātē!

Jūrmalas golfa klubs nav vieta tikai golfa spēlētajiem, bet arī gardēžiem, jo golfa klubā atrodas restorāns un ietilpīga āra terase ar panorāmas skatu uz gleznaino golfa laukumu, kur romantiskā un relaksējošā gaisotnē var baudīt izcilā šefpavāra Artura Agafonova radītos ēdienus. Sīkāka informācija un rezervācijas: jgch.lv.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes