“Pārliecini Ziemassvētku vecīti!” sadarbībā ar Bosca

“Pārliecini Ziemassvētku vecīti!” sadarbībā ar Bosca

11.12.2020

Ziemassvētkos dāvanas tiek nevis tiem, kas labi uzvedušies, bet gan tiem, kas māk pārliecināt… Sadarbībā ar dzirkstošo bezalkoholisko dzērienu Bosca White: no 14. līdz 18.decembrim RĪTA ŠOVĀ TIK TIK TIK ap plkst. 9:15 aicinām piedalīties aizraujošā konkursā un “Pārliecināt Ziemassvētku vecīti”. Kam asprātīgākie argumenti, tam kaste (12 pudeles) bezalkoholiskais dzirkstošais vīns Bosca White.

***

Bosca bezalkoholiskie vīni – dzirkstoša bezrūpības garša, kad vien to vēlies!
Bosca Gold bezalkoholiskais dzirkstošais vīns ir vissaldākais, tas smaržo kā akāciju ziedi, medus, saldi vasaras augļi un saule. Atceries savus labākos šīs vasaras piedzīvojumus un ieplāno kaut ko neprātīgu nākamajam gadam kopā ar bezalkoholisko Bosca Gold.

Kā Ziemassvētku sniedziņš bezalkoholiskais dzirkstošais vīns Bosca White Tevi iepriecinās ar elpu aizraujošu svaigumu un dzirkstošu noskaņojumu, kraukšķīgu ābolu un ērkšķogu aromātiem. Bosca White bezalkoholiskie burbuļi būs Tavs labākais palīgs, kamēr gatavosi svētku gardumus, vai zīmēsi apsveikumus saviem mīļajiem.

Tu vari visu. Vienkārši ļaujies sapņiem un izdomā, ko vēlies kopā ar valdzinošo aveņu krāsas Bosca Rose bezalkoholisko vīnu.

Iepriecini sevi ar svaigu un dzirkstošu bezrūpības garšu, kad vien to vēlies!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes