“Čempionāta prognožu spēle” sadarbībā ar PIRELLI

“Čempionāta prognožu spēle” sadarbībā ar PIRELLI

22.05.2021

PIRELLI – līderis riepu pasaulē un Pasaules Čempionāta Hokejā 2021 Oficiālais sponsors piedāvā konkursu “Čempionāta prognožu spēle”.

No 24. līdz 28. maijam ap plkst. 8:15 un no 31. maija līdz 3. jūnijam ap 9:15, klausies Radio SWH rīta šovu “Tik Tik Tik” un prognozē IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2021 spēļu rezultātus.

Ēterā tiks paziņota viena no spēlēm un Jums būs jāiesniedz sava prognoze caur formu, kas atrodas zemāk.

Spēļu rezultātu prognozes varēs iesūtīt no plkst. 8:00 līdz plkst. 12:00.

Katru dienu finālam kvalificējas precīzais atbilžu variants vai vistuvākais attiecīgajā dienā. Ja vienā dienā ir vairāki precīzu atbilžu iesūtītāji, tad finālam kvalificējas visātrāk iesūtītā precīzā prognoze. Tiek prognozēti tikai gala rezultāti neatkarīgi vai pamatlaikā vai pagarinājumā.

Katru dienu pieņemsim arī divus zvanītājus ēterā, kas varēs sniegt savu prognozi par dienas spēli. Ja prognoze būs precīza, tad tiek garantēta vieta finālā. Otrais zvanītājs nedrīkst sniegt tādu pašu prognozi ka pirmais zvanītājs.

Sakarā ar to, ka 2. jūnijā nav spēļu, 2. un 3. jūnijā pieņemsim prognozes par divām ceturtdaļfināla spēlēm.

Finālā, 4. jūnijā tiks izlozēts viens no visiem finālistiem, kas balvā saņem Grand Prix balvu – dāvanu karti EUR 500,- vērtībā PIRELLI riepu iegādei internetveikalā Riepas1.lv.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes