CETURTĀ TREŠDAĻA – Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs

CETURTĀ TREŠDAĻA – Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs

23.08.2021

Raidījums CETURTĀ TREŠDAĻA, kuru vada žurnālists Ainārs Rutkēvičs, ir vienīgais radio hokeja raidījums valstī, kas gan spēles laikā, gan uzreiz pēc spēles sniedz pilnīgu pārskatu par spēles gaitu, labākajiem momentiem, nodrošina intervijas ar ekspertiem, treneriem, spēlētājiem un tiešraides informāciju no pēcspēļu preses konferencēm. CETURTĀ TREŠDAĻA izskan jau tad, kamēr ledus vēl joprojām ir karsts!

Latvijas nacionālā izlase no 26.līdz 29. augustam Rīgā aizvadīs 2022.gada Ziemas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā par vienīgo ceļazīmi un Pekinu spēkosies ar Francijas, Itālijas un Ungārijas valstsvienībām. Dalību šajā atbildīgajā turnīrā ir apsolījuši labākie Latvijas hokejisti, tāpēc droši varam apgalvot, ka spēles būs saspringtas un ar augstu uzmanību sabiedrībā.

Latvijas izlases spēles turnīrā:
26.augustā pulksten 19:30 pret Itāliju
27.augustā pulksten 20:00 pret Ungāriju
29.augustā pulksten 17:00 pret Franciju

Raidījumā CETURTĀS TREŠDAĻA tiekamies uzreiz pēc katra mača beigām, bet klausītāji līdz katras spēles sākumam var prognozēt tās rezultātu, un precīzāko prognožu autors triju spēļu summā saņems dāvanu karti 150 eiro vērtībā no raidījuma CETURTĀ TREŠDAĻA atbalstītāja – TENAPORS!


Aktualitātes