Ar dziesmu par dzīvi – Dr. Rauls Vēliņš

Ar dziesmu par dzīvi – Dr. Rauls Vēliņš

08.10.2021

Šovakar, 8. oktobrī, raidījumā AR DZIESMU PAR DZĪVI pie Ineses Vaikules uz sarunu viesosies dakteris Rauls Vēliņš, „Roche Latvija” direktors, ideju ģenerators un inovāciju atbalstītājs. Rauls ir strādājis Rīgas Stradiņa universitātē Iekšķīgo slimību katedrā par docētāju un Ventspils Centrālajā slimnīcā par Terapijas nodaļas vadītāju. Studējis Rīgas Medicīnas institūtā, maģistra grādu medicīnas zinībās ieguvis Dandy universitātē Skotijā.

Roche 125 gadu jubilejā uzmanība tiek pievērsta ne tikai pacientiem, bet arī Roche darbiniekiem un pateicība viņiem par ieguldījumu cilvēku dzīves uzlabošanā 125 gadu garumā. Mums kā Roche darbiniekiem ir iespēja ierosināt un realizēt kādu neaizmirstamu vai unikālu ieceri. Roche vēlas tuvināt cilvēkus un radīt vēl spēcīgāku, emocionālu saikni starp kolēģiem.

Viena no iedvesmojošākajām vēl neīstenotajām vēlmē, kura iesniegta starp Latvijas kolēģiem: “Mans sapnis ir stādīt mežu! Mežu, kurā katrs koks ir unikāls, kaut arī no vienas šķirnes. Mežu, kas aug un attīstās savā tempā. Mežu, kas dod mums tīru gaisu, ko dziļi ieelpojam krūtīs.  Mežu, kurā mēs paši, mūsu bērni un mazbērni var spēlēt paslēpes, pastaigāties, elpot un priecāties. Es dalos ar savu sapni un ticu, ka mēs kopā varam iestādīt mežu!”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes