“Tajos laikos bija tā!” sadarbībā ar Naukšēnu alu

“Tajos laikos bija tā!” sadarbībā ar Naukšēnu alu

23.10.2021

Lai atbalstītu Naukšēnu alus filozofisko redzējumu un tieši uzrunātu gan tos, kam ir nostalģija pēc “tiem” laikiem, gan ļautu kāri sekot līdzi tiem, kam “tie” laiki šķiet eksotika, piedāvājam retrospektīvu ekskursiju atmiņu failos pastarpināta konkursa formātā, pieredzējušas ētera ikonas uzraudzībā. Ik dienu no 25. līdz 29. oktobrim ap plkst. 12.40 Fredis izsludina atmiņu tematiku, piemēram, kāda diez “tajos” laikos mums patika mūzika, ko ēdām, ko dzērām, kur un kā ballējām, kādi bija stereotipi, kādu apģērbu vilkām un kā pie tā tikām, kas un kāpēc bija “blats” un “gali”, un kas vispār bija stilīgs.

Ikviens, kurš atsūtīs savas atmiņas, dzirdētos stāstus un pārdomas, pretendēs uz dienas balvu – dāvanu karte 50.00 EUR vērtībā no Valmiermuižas vēstniecības -, bet labāko stāstu versijas Fredis apkopos ēterā, ļaujot visiem uzburt “to” laiku burvību Naukšēnu alus kontekstā.

***

Šogad Naukšēnu brūzis svin savu 140. gadskārtu. Tai par godu Valmiermuižā tapis Naukšēnu alus – dzintara krāsas lāgeris – kā veltījums laikiem, kad zāle bija zaļāka, debess – zilāka un dzīve – saldāka.

Tas tapis iedvesmojoties no Naukšēnos savulaik brūvētā un leģendām apvītā marta alus. Smaržā – viegli grauzdētas, saldas maizes un karameles pamats, bet pilnmutīgajā garšā biskvīta un saldas karameles saspēli papildina smalki pļavas ziedu, greipfrūta un rozmarīna toņi, kā arī viegls, tīrs apiņu rūgtums.

Iegādājams Valmiermuižas tirgotavā līdzās alus darītavai un Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā, Aristīda Briāna ielā 9a, kā arī e-tirgotavā ar piegādi līdz tavām namdurvīm.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes