“Ziemas skaņas” sadarbībā ar Bosch POWER FOR ALL 18V

“Ziemas skaņas” sadarbībā ar Bosch POWER FOR ALL 18V

02.12.2021

Lai arī vēsi, tomēr ziemas skaņām ir priecīgi sildošs šarms. Sadarbībā ar Bosch PowerForAll 18 V voltu akumulatora sistēmas instrumentiem mājamatniecībai un dārza darbiem no 6. līdz 10.decembrim ap plkst. 9:15 ieziemosim dažādas skaņas. Ja spēsi tās atpazīt – vērtīgs Bosch PowerForAll 18 voltu triecienurbjmašīnas komplekts ar diviem akumulatoriem, piederumiem, un lampiņu bonusā, var būt Tavs.
Bosch Power for All Alliance 18 Voltu akumulatora instrumentu sistēma. Īstais akumulators jūsu mājām!

***

Pateicoties POWER FOR ALL, paveiciet daudzus darbus: viens akumulators visiem Power for All Alliance 18 V Bosch mājamatniecības (jeb zaļajiem), Bosch dārza un sistēmas partnera instrumentiem!
Ar vienu vienīgu 18V akumulatoru var darbināt vairāk kā 70 Bosch Power For All sistēmas un tās partneru zīmolu ierīces – mājas un dārza instrumentus un ierīces, piemēram, akumulatora skrūvgriežus, slīpmašīnas, zobenzāģus, dzīvžoga šķēres, zāles pļāvējus, pārnēsājamus tīrītājus, mājsaimniecības putekļsūcējus, krāsošanas pistoles, ūdenssūkņus, un daudzas citas!
Sākot ar dārzkopību un beidzot ar uzkopšanu un sarežģītiem mājsaimniecības darbiem – izbaudiet brīvību, ko sniedz iespēja lietot instrumentus ārpus telpām, darbnīcā vai mājās, neizmantojot vadus, akumulators nodrošina bezvadu brīvību!
Iegādājoties instrumentu ar vienu akumulatoru un lādierīci, nākamos instrumentus pērc izdevīgāk bez tiem!
Mājas un dārza instrumentiem tagad ir 3 gadu garantija, ja fiziska persona reģistrē instrumentu 4 nedēļu laikā pēc pirkuma veikšanas – www.mybosch-tools.com

Vairāk informācijas mājaslapā www.bosch-pt.com

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes