“Slengotava” sadarbībā ar LVX optika.

“Slengotava” sadarbībā ar LVX optika.

07.04.2022

Sadarbībā ar LVX Optika briļļu veikaliem, kuros pieejami paši pieprasītākie luksus klases zīmoli, no 11. līdz 14. aprīlim ap plkst. 17:15 piedalies citvārdu un senvārdu atpazīšanas spēlē SLENGOTAVA. Dienas balva – LVX Optika veikala dāvanu karte 50 EUR vērtībā.

Sākoties saulesbriļļu sezonai, noteikti iegriezies sev tuvākajā LVX Optika veikalā: Akropolē, Akroplē Alfā, Tērbatas ielā 30 vai Via Jurmala Outlet Village.
LVX Optikas veikali patīkami pārsteigs ar daudzveidīgo modeļu klāstu, plašākajām pasaules vadošo zīmolu briļļu kolekcijām un cenu amplitūdu. Šeit ir pārstāvēti tādi luksusa zīmoli kā Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Dior, Tom Ford, Cartier un daudzi citi, kā arī plašs piedāvājums no modes zīmoliem Guess, Liu Jo, Marc Jacobs, Hugo Boss par demokrātiskām cenām.
LVX Optika piedāvā arī profesionālu redzes aprūpi un augstākās kvalitātes briļļu lēcas.
LVX Optika veikalu estētiskā vide un šeit jaušamais augstās modes gars neatstās vienaldzīgu nevienu – šī ir vieta, kur spert pirmos soļus modes pasaulē.
No 11. aprīļa līdz 8. maijam LVX Optikā spēkā ir īpašs piedāvājums: iegādājoties brilles, tonētām un fotohroma lēcām -30% atlaide.

LVX optika – Tev nav līdzīgo!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes