“Slengotava” sadarbībā ar KOMBUČA DZĪVĪBAS DZĒRIENS

“Slengotava” sadarbībā ar KOMBUČA DZĪVĪBAS DZĒRIENS

27.05.2022

Skaisti jāmāk izteikties arī slengojot!
No 30.maija līdz 2.jūnijam BRAUCAMLAIKĀ ap plkst. 17:15 sadarbībā ar KOMBUČA DZĪVĪBAS DZĒRIENS piedalies citvārdu un senvārdu atpazīšanas spēlē SLENGOTAVA kopā ar Arti Dvarionas un katru dienu laimē divas kastes dažādu garšu atspirdzinošā kombučas dzēriena 50 EUR vērtībā!
KOMBUČA DZĪVĪBAS DZĒRIENS – Tavs skaistums nāk no iekšām.

DZĪVĪBAS DZĒRIENS ir fermentēts tējas sēnes dzēriens jeb kombuča.
DZĪVĪBAS DZĒRIENS tiek brūvēts Latvijā no 100% bioloģiskas izcelsmes izejvielām, tas ir termiski neapstrādāts, saglabājot labvēlīgos mikroorganismus. Kombuča satur organiskās skābes, enzīmus, B grupas vitamīnus, tāpēc dzērienam piemīt labvēlīga iedarbība uz aknu darbību – uzlabo to detoksikācijas funkcijas, tas atvieglo gremošanas procesus, aizsargā šūnas no bojājumiem, novecošanas un brīvo radikāļu veidošanās organismā. Brūvēšanā izmantotā zaļā tēja satur spēcīgus antioksidantus, kas mazina iekaisuma procesus ķermenī.
DZĪVĪBAS DZĒRIENS ir zāles, ko dzert ar baudu, jo tas ir dabīgi saldināts, atspirdzinošs un patiesi gards, pieejams ar sešām dažādām garšām.
No 30. maija līdz 5. jūnijam ar kodu SWH spēkā 15% atlaide pirkumiem Kombuča Dzīvības Dzēriens e-veikalā. www.vitalitydrink.eu

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes