“No krēsla līdz smiekliem” sadarbībā ar LIFE Garage

“No krēsla līdz smiekliem” sadarbībā ar LIFE Garage

03.06.2022

No 6. līdz 10.jūnijam Rīta šovā Tik Tik Tik ap plkst. 08:15 sadarbībā ar elektro mobilitātes veikalu LIFE Garage piedalies konkursā “No krēsla līdz smiekliem”, sasmīdini vismaz vienu no rīta šova dīdžejiem un laimē dienas balvu – jauno NIU skrejriteņu KQi2 Pro nomu divām personām uz nedēļas nogali!

***

Elektro mobilitātes veikals LIFE Garage! Veikalā atradīsiet gan elektriskos motociklus, gan motorollerus, velosipēdus un skrejriteņus, kā arī visu nepieciešamo ekipējumu tam – ķiveres, bagāžas kastes, cimdus un apģērbu. Veikalā viss atrodas uz vietas, tādēļ iespējams gan visu uzmērīt, gan izmēģināt transportlīdzekļus kustībā. Skrejriteņi un motorolleri pieejami arī nomai, ņemiet tos brīvdienām, lai iepazītu jaunus ceļus un pilsētas, vai paņemiet visai nedēļai ērtākai nokļūšanai uz darbu un mājās!
LIFE Garage ir autorizētais dīleris pasaules #1 elektrisko motorolleru ražotājam NIU un Eiropas populārākajam ražotājam SILENCE, tā kā produkti ir starptautiski atzīti un novērtēti.
E-mobilitāte ir jaunā domāšana pilsētvidē!
Pārvietoties ar elektrisko motorolleru, e-motociklu, e-velosipēdu vai skūteri ir ērtāk un gudrāk.
Pirmkārt – izdevīgi!
Izmaksas, braucot ar elektrisko motorolleri uz 100 km ir tikai 0,30 EUR to uzlādējot, pretēji benzīna rollerim, kam 6 EUR vai automašīnai šobrīd 15-20 EUR uz 100 km. 60 reižu starpība!
Otrkārt – ērti!
Nekādi sastrēgumi, ar elektrisko skūteri vai motorolleri Jūs vienmēr nokļūsiet galamērķī plānotā laikā un parasti arī krietni ātrāk nekā ar auto.
Savu braucamo vienmēr varat novietot pie paša darba vai mājām, nedomājot par brīvu stāvvietu un tās izmaksām. Elektro motorollerim ir izņemama baterija, kuru var uzlādēt arī 9.stāva dzīvoklī. Par visu ir padomāts!
Treškārt – klusi un tīri!
Elektro motorolleri nepiesārņo vidi, tie ir klusi un pilnīgi bez izmešiem. Tiem nav benzīns, eļļas, filtri un pat nodokļi nav! Vienkārši no parastās rozetes uzlādē un brauc! Tik vienkārši!

LIFE GARAGE ir īsta elektro braucamo paradīze!
Veikalā ir gan elektriskie skrejriteņi, gan e-skūterīši ar sēdeklīti īsākiem braucieniem.
LIFE Garage ir Baltijā plašākais elektro motorolleru klāsts, sākot ar rolleriem jauniešiem no 14 gadu vecuma līdz pat jaudīgajiem SILENCE rolleriem, kas brauc ar 110 km/h ātrumu un sasniedz 150 km attālumu ar vienu uzlādi.
Elektro velosipēdi gan vīriešiem, gan sievietēm, gan braukšanai kalnos, gan saliekami koferīša lielumā.
Un saldajā ēdienā LIFE GARAGE piedāvā elektriskos motociklus – SUPER SOCO izbraucieniem pilsētā vai trakos SUR-RON dirt bikes, kas pārsteigs ar savu jaudu jebkuros apstākļos!
Tev ir tikai jāatbrauc uz MŪKUSALAS ielu 46, un varēsi to visu ne vien apskatīt, bet arī izbaudīt!
Mājaslapa: www.lifegarage.lv
Facebook: LIFE garage

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes