“Slengotava” sadarbībā ar Wash & Drive

“Slengotava” sadarbībā ar Wash & Drive

14.04.2023

Skaisti jāmāk izteikties arī slengojot!
No 17. līdz 20.aprīlim BRAUCAMLAIKĀ ap plkst. 17:15 sadarbībā ar Wash & Drive Express piedalies citvārdu un senvārdu atpazīšanas spēlē SLENGOTAVA kopā ar Arti Dvarionas un katru dienu laimē dāvanu karti 50 eur vērtībā!
Mirdzi pavasara saulē kopā ar Wash & Drive pašapkalpošanās automazgātavām un automatizēto mazgāšanas līniju Wash & Drive Express.

Brauc ciemos uz Wash and Drive Express – automatizēto konveijera tipa mazgāšanas līniju Krasta ielā 97A, Rīgā. Izbaudi gaismas un putu šovu neizkāpjot no savas automašīnas kamēr tā vienlaicīgi tiek nomazgāta ar 100 augstpiediena sprauslām, tai tiek veikta padziļināta tekstila mazgāšana, apakšas mazgāšana, apstrādāta ar trīskāršām putām, ievaskota, nožāvēta un noslaucīta ar mikro šķiedras dvieļiem.
Express automazgātavā ir izveidota Latvijā lielākā, jaudīgākā putekļusūcēju zona zem jumta ar deviņām sūkšanas pozīcijām. Vienlaicīgi var sūkt savu auto no abām pusēm ar divām iesūkšanas caurulēm.
Rezultātā iegūsti mirdzošu auto un labu noskaņojumu!
Savukārt Wash & Drive pašapkalpošanās automazgātavās ir iespēja pašiem mazgāt savu auto speciāli izveidotos mazgāšanas boksos kuri ir aprīkoti ar visā pasaulē labi zināmām Karcher iekārtām, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti. Ērti varat nomazgāt auto jebkurā diennakts laikā, lielākajās Latvijas pilsētās. Automazgātavas ir nodrošinātas ar visām nepieciešamajām mazgāšanas programmām.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes