23.maijs. Rubīns: Lielākie grandi bija fani!

23.maijs. Rubīns: Lielākie grandi bija fani!

23.05.2023

Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns pēc papildlaikā izcīnītās uzvaras pār Šveici, kas ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā, atzina, ka tādas emocijas sen nebija izjutis, un uzteica līdzjutējus, norādot, ka lielākie grandi bija tieši fani”. Viņš atzina, ka līdzjutēju atbalsts palīdzēja viņam iejusties spēlē un komandā, un uzsvēra, ka šādu mirkļu dēļ ir vērts spēlēt. “Es Irbem pateicu – kā var nemīlēt hokeju. Īpaši trešajā periodā, kad viņi izlīdzināja rezultātu, un tad mēs iemetām, kaifojām. Smagi strādājām, čaļi tiešām ir malači, visu atdeva, visu izdarīja un beigās vēl ekstra punktu dabūjām,” sacīja Rubīns.

Viņš arī slavēja Kristapu Zīli, kuram ripa trāpīja pa seju, taču viņš atgriezās laukumā. “Kā jau es teicu, tie ir fani, kas mūs stumj, un šodien mēs iedevām viņiem, par ko priecāties,” atkārtoja aizsargs.

Rubīns norādīja, ka par nākamajiem pretiniekiem zviedriem zina daudz, jo pats tur savulaik ir daudz spēlējis: “Redz, atkal zviedri. Pagājušajā gadā pret viņiem bija pēdējā spēle, zviedri pretiniekos bija arī Dānijā. Būs jāizmanto šī iespēja un beidzot viņi jāpiekož!”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes