18.novembra pasākums “ROŅI PELD LATVIJAI 105”. Ledus Dzeguzes
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

18.novembra pasākums “ROŅI PELD LATVIJAI 105”. Ledus Dzeguzes

17.11.2023

Drosmīgu, atraktīvu un SILTUMU mīlošu dāmu kompānija, kas atradušas kopsaucēju neizskaidrojamā vilkmē pret peldēm aukstā ūdenī. Jā, jā, viss ir pareizi uzrakstīts un tur nav kļūdu – mēs joprojām nesaprotam, kāpēc tas aukstums tā pievelk un cik dullam jābūt lai labprātīgi līstu iekšā aukstā ūdenī. Brr…

2020. un 2021. gadā dažādas dāmas, katra savu iemeslu un ziņkārības līmeņa vadīta, pamēģināja ielīst ūdenī arī ārpus ierastās peldēšanas sezonas datumiem. Skaidra lieta, ka mūsdienās ar saviem varoņdarbiem ir jālepojas un to arī dāmas darīja – katra savā soctīklā iemeta bildīti. Tālāk viss notika jau ģeometriskās progresijas veidā – viena dāma seko citai, cita trešajai un ar tekstu: ”Hei, es arī pamēģināju! Varbūt nākamo reizi kopā?” tās virtuālās saites savilkās reālajās.

2021. gada nogalē sapazinušās un saslapinājušās jau bija 6 dāmas, kuras regulāri 2x nedēļā gāja mēroties spēkos ar mīnusiem un aukstu ūdeni. Joku pa jokam un vienā skaistā ziemas rītā šai peldes whatsapp grupiņai radās nosaukums Ledus Dzeguzes, jo “cmon, mēs taču pašas necirtīsim āliņģus! Lai citi cērt! Mēs to izmantosim – atradīsim lokācijas, nopeldēsim un pazudīsim tālēs zilajās! Kā tādas Dzeguzes svešās ligzdās!”

Gan mums, gan citiem roņiem šī ideja gāja pie sirds – ziemas pelžu kolēģi ar lielāko prieku iekopa āliņgus un dalījās ar lokācijām, lai tikai Dzeguzes atlidotu ciemā.

Un tā mēs jau 3.sezonu ligzdojam aukstumā. Kliķe izaugusi līdz 12 dāmām pamata sastāvā, un ar vairāk nekā 40 jaunu kontaktu Jauno Dzegužu grupiņā.

Ir izveidota oficiāla biedrība, esam iekļautas Ziemas Peldētāju klubu sastāvā, mūsu soctīklos mums seko un atbalsta forši līdzcilvēki un arvien vairāk dāmu izrāda interesi par Ledus Dzegužu aukstajiem randiņiem.

Ledus Dzegužu mantras:

• mēs esam un būsim tikai dāmas. Tas ir komforta, sapratnes un, jā, arī drošības jautājums. Ziemā visbiežāk sanāk peldēt tumsā. Tāpēc kopā noteikti ir foršāk!

• ikkviena sieviete ir skaista savā būtībā un spēkā! Vajag tikai ļauties un būt! Un ja ir citu dāmu atbalsts, tā būšana un ļaušanās kļūst pašsaprotama un pavisam reāla.

• Smiekli un kolektīva sievišķīgā “paraudāšana” ir atslēga uz daudzu problēmu risinājumu. Tas ir Dzeguzēs pierādīts fakts! • ja ikdienai piemet šķipsniņu radošuma, pieaug prieks par mazajām ikdienas lietām. Un sievietēm tik forši sanāk radīt skaisto!

• Mēs ticam, ka sievietēm sanākot kopā, rodas kaut kas neizskaidrojamu maģisks. Un galvenais šo maģiju izmantot labās lietās – mēs ejam palīgos, piedalāmies sociālos projektos, iespēju robežās atsaucamies labdarības saucieniem un , protams, Dzeguzes atbalsta viena otru. Sieviete sievietei!

Ar ko mēs atšķiramies no citiem roņiem?

Mēs roņojam ar radošu un pavisam vieglu pieeju – skaistām un atraktīvām fotosesijām, humoru un jautrības devu. Nu, pavisam sievišķīgi un skaisti! Un mums pilnīgi noteikti ir visnetipiskāki skaistākais Instagram profils.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes