Elizabete Gaile dod jaunu elpu grupas Gain Fast dziesmai ‘’Tas nav uz zemes šīs’’
Fredosaurus Rex

Elizabete Gaile dod jaunu elpu grupas Gain Fast dziesmai ‘’Tas nav uz zemes šīs’’

20.12.2023

Dziedātāja un dziesmu autore Elizabete Gaile ierakstījusi savu versiju grupas Gain Fast dziesmu ‘’Tas nav uz zemes šīs’’ ar flautas, ģitāras un klavieres skaņām.

‘’Paldies grupai Gain Fast – Kasparam Zlidnim un Didzim Bordo par šo skaņdarbu. Tajā ir kaut kas īpašs. Parasti nemēdzu izpildīt svešu izpildītāju dziesmas, bet šī dziesma man ir kļuvusi ļoti mīļa. Pienākot ziemai, sajutu, ka vēlos to beidzot ierakstīt arī savā versijā. Šim trauksmainajam laikam, kas vijas kopā ar pirmssvētku atmosfēru, es vēlējos nodot miera sajūtu un aizvest klausītāju kaut kur augstāk.’’

‘’Tik daudz kas notiek mums apkārt – karš, nemieri, sāpes, neziņa. Daudz kas mūs satrauc, bet ir brīži, kas spēj mums ļaut pacelties augstāk, sajust mieru un mīlestību. Tās ir svarīgākās lietas, kas mums ir, un cik svarīgi tās ir novērtēt un uz brīdi aizmirst par visu pārējo.’’

Liels paldies dziesmas producentam Armandam Varslavānam, par flautas iespēli Alisei Golovackai, par basa partiju – mūziķim Jānim Polim. Īpašs paldies fotogrāfei Andai Upmalei, kā arī Kasparam Pizānam.

Jau 16. decembrī būs iespēja dzirdēt Elizabeti akustiskajā Ziemassvētku koncertā Aizputē – Amalienburgas muižā. Ziemassvētku priekšvakarā, 23. decembrī Elizabete ar grupu ieskandinās svētkus Domu Laukumā Ziemassvētku tirdziņā.

Elizabete Gaile ir pašmāju indīpop mūziķe un dziesmu autore, kas raksta savas dziesmas pie klavierēm, tās izpildot uz lielākām un mazākām skatuvēm. Viņas dziesma ‘’Miera iela’’ šajā gadā kopā ir atradusies 14 nedēļas TOP 10 atskaņotāko pašmāju dziesmu sarakstā starp visām Latvijas radiostacijām, divas reizes nokļūstot 1. vietā. Novembrī Elizabetei kopā ar savu grupu bija iespēja kāpt uz skatuves kā īpašajam viesim grupas ‘’Astro’n’out’’ koncertā Arēnā Rīgā. Šobrīd Elizabete turpina strādāt pie sava albuma, ko paredzēts izdot 2024. gada pavasarī.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes