“Ko vēlas sievietes?” sadarbībā ar Bosca bezalkoholisko dzirkstošo vīnu

“Ko vēlas sievietes?” sadarbībā ar Bosca bezalkoholisko dzirkstošo vīnu

09.02.2024

Valentīndiena ir gada iespējami jutekliskākais laiks, kas piesātināts ar flirta dzirkstīm, no kurām formējas jaunas attiecības… Bet, lai labākas izveidotos attiecības ir svarīgi saprast – ko vēlas sievietes?
Akcijas nedēļā piedāvājam klausītājiem Radio SWH rīta šovā spēli ar intuīcijas elementiem, lai atminētu, ko patiesi vēlas sievietes. Proti, pirms spēles aizkadrā liekam kādai klausītājai izvēlēties 3 no 6 iespējamām lietām par kādu nejauši izvēlētu tēmu, piemēram, ja taisītu tetovējumu tad kur – uz rokas, uz delma, uz muguras, uz dibena, uz kājas, vai uz potītes.

Noskaidrojot dāmas izvēli, ēterā uzklausām kungus (maksimums trīs), kuriem jāuzmin dāmas izvēle. Ja neviens no trīs kungiem netrāpa, balva tiek dāmai. Ja kāds no kungiem atbild pareizi, balva tiek kungam. Balva katru dienu – kaste ar saldo bezalkoholisko dzirkstošo vīnu Bosca Rose rožu krāsā.
Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA Rose radīs nebēdnīgu, saldu un dzirkstošu noskaņu, gan katru dienu, gan svētkos.

Katrs bezalkoholiskā dzirkstoša vīna BOSCA Rose malks ir prieka un saules pilns – rožu smarža, zemeņu un aveņu aromāti, salda brīvdienu noskaņa un piedzīvojumu garša.

Tā koši rozīgais tonis liek domāt, ko gan īsti vēlas sievietes, ko mēs vēlamies šodien un ko mēs gribēsim rīt, par ko mēs tikai sapņnojam un ko vēlamies patiešām izdarīt?

Ar Bosca bezalkoholisko dzirkstošo vīnu varēs nosvinēt jebkuras vēlēšanās piepildīšanos!

Bosca bezalkoholiskais dzirkstošais vīns – burbuļu prieks katru dienu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes