P.S.PMS piedāvā pirmatnīgu dziesmu “Nedari”
Fredosaurus Rex

P.S.PMS piedāvā pirmatnīgu dziesmu “Nedari”

29.02.2024

P.S.PMS ir trīs draudzenes, spilgtas mūziķes – Kristīne Pāžē, Elīna Silova un Evija Vēbere.

Dziesmas kodols un muzikālā ideja radās vēlā nakts stundā, improvizējot.

Attīstījām ideju nepieradinātā skaņu ceļojumā, kurā jūtams apjukums, cilvēka sarežģītā daba, reizē smalkjūtība un māsība. Nedari” vēsta par iekšēju haosu un sajūtu, kad visa ir par daudz, un pati sirdsbalss cīnās ar prātu, čukstot priekšā pretējus vārdus”, stāsta Kristīne un Elīna.

Šī skaņdarba saknē ir kas pirmatnīgs – pulsējošs, enerģētisks bet reizē meditatīvs ritms, kurš ievelk tādā kā sava veida  rituālā. Arī valoda un balss šoreiz tiek izmantota vairāk kā instruments. Dziesma ir repetatīva un reizē smalki izdekorēta ar garšīgām auss konfektēm, tai cauri vijas tikai divi vārdi nedari tā”, bet mēs izstāstam piesātinātu stāstu, tādēļ es ļoti lepojos ar šo kopdarbu, šķiet, tā nav ierasta dziesma – tā ir savdabīga pieredze”, stāsta Evija

Elīna, Kristīne un Evija strādā un radoši izpaužas tikai savā ekosistēmā – mūziķes pašas komponē, spēlē, ieraksta un producē savu mūziku.

“Nedari” ir otrais grupas singls no gaidāmā EP. Pērn, tika izdots debijas singls “Saisti”, kurš ierindojās gada labāko dziesmu sarakstā, mūzikas apskatnieku vidū. Dziesmas video klips tika nominēts prestižajā RIGA IFF festivālā kā Best Baltic Music Video.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes