“Ak, šīs burvīgās sievietes!” sadarbībā ar Spirits&Wine

“Ak, šīs burvīgās sievietes!” sadarbībā ar Spirits&Wine

01.03.2024

Nekas tā nespēj apburt kā sievietes šarms. Un šarma pamatā ir sieviešu neizdibināmā burvība, kuru mēs kaut mazliet lūkosim iepazīt 8.marta nedēļā…

Proti, Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 8:20 8.marta kontekstā, aicināsim klausītājus atbildēt aptaujā par sieviešu vēlmēm, atbilstoši dienas tēmai. Piemēram, pirmdienā noskaidrosim, ko sieviete sagaida no vīrieša, otrdien – ko sieviete vēlas no bērniem, trešdien – ko grib no karjeras, ceturtdien – ko gribētu saņemt no valsts, piektdien – kādas ir prasības pašai pret sevi? Klausītāji savas versijas nosūta ar whatsapp vai sms īsziņas palīdzību. Populārākās versijas (skaita ziņā) autori piedalās dienas balvas – Spirits&Wine dāvanu kartes 50 EUR vērtībā – izlozē.

Pirms brauc pēc ziediem, iebrauc Spirits&Wine – Tu neticēsi, bet Spiritos ir gandrīz 5000 dažādu dzērienu par izcili labām cenām! Tas tiešām ir DZĒRIENU LIELVEIKALS!!!
Es ticu, ka tur atradīsi īsto dzērienu par godu sieviešu dienai, jo Spiriti ir īpaši pacentušies, lai Tava dāvana VIŅAI būtu tieši laikā.
Kāds no astoņiem Spirits&Wine veikaliem Rīgā būs Tev pa ceļam uz darbu vai mājām, bet, ja esi lielā steigā, īpašais svētku piedāvājums ir spēkā arī spiritsandwine.lv – ar ekspress piegādi, to saņemsi pāris stundu laikā!
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes