Džeza dziedātāja Jūlija Zakirova publisko savu pirmo remiksu
Fredosaurus Rex

Džeza dziedātāja Jūlija Zakirova publisko savu pirmo remiksu

20.03.2024

Inteliģentās latviešu deju mūzikas producents N’Works remiksējis džeza dziedātājas Jūlijas Zakirovas debijas albuma “Golden Hour”  dziesmu “December”, kurai piešķiļot deju mūzikas dzirksti, mainīts arī nosaukums -“We Are One”.

Šī gada sākumā Jūlija, sadarbojoties ar bundzinieku un producentu Andri Buiķi, publiskoja savu debijas albumu ”Golden Hour”. Albuma nosaukums radies kādā saulrietā, lūkojoties dabā un secinot – īsta zelta stunda jeb “golden hour”, kurā bija vēlēšanās padalīties, tāpat kā ar šajā albumā iekļautajiem skaņdarbiem. To albumā kopskaitā ir desmit, apvienojot jazz, funk, cinematic, disco un fusion mūzikas žanrus. Tie ieskaņoti sadarbībā ar profesionāliem mūziķiem un  pieredzējušo Andri Buiķi priekšgalā, kurš visu albuma materiālu vēlējās veidot 80to beigu un 90to gadu sākuma posma manierē. Bet, sadarbībā ar latviešu inteliģentās deju mūzikas producentu N’Works, zināmu arī kā dziedātājs Normunds Rutulis, tapusi enerģiskāka dziesmas December versija, kas pievieno albuma sniegtajai žanru daudzveidībai vēl vienu – nu disco toni. Līdz ar jauna ritma un harmonijas koda piešķiršanu, remiksētajai versijai dots arī cits nosaukums – We Are One. Melodijas autors ir Pāvels Murašovs, bet vārdu autors Ojārs Kalniņš.

Andris Buiķis: “Manuprāt, Jūlijai ļoti piestāv pophouse stils. Remix patiešām ir gaišs un vasarai piemērots. N’Works versija ir gandrīz kā jauns skaņdarbs, nedaudz jestrākā tempā, kas skaņdarbu, savā ziņā, padara arī dejojamāku un vieglāku. Īsi izsakoties – viegls, vasarīgs gabaliņš un īstajā laikā.”

Jūlija Zakirova: “ Sadarbība ar N’Works izvērtās ļoti patīkama, viegla un profesionāla. Tā rezultātā tapis ļoti pavasarīgs, dzīvespriecīgs, enerģisks remiks, ar pozitīvu noskaņu un soulfulhouse music piegaršām. Klausoties to, mani piepilda prieka sajūtas un vēlme ietusēt, uzkāpt uz ūdens moča un pilnībā izbaudīt dzīvi, visās tās izpausmēs!”

We Are One (N’Works remix)

Straumē un klausies: https://fanlink.tv/weareone_nworks

Youtube audio lyrics visualisation https://youtu.be/kFKxsvtLn6E

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes