GUSTAVO laiž klajā muzikālu īsfilmu un albuma “Tagad tikai sākās” DELUXE versiju
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

GUSTAVO laiž klajā muzikālu īsfilmu un albuma “Tagad tikai sākās” DELUXE versiju

27.03.2024

Šī gada 27. martā straumēšanas un lejupielādes platformās nonāks mūzikas producenta un izpildītāja GUSTAVO muzikāla īsfilma, kurā ir apvienotas četru jaunu dziesmu ekranizācijas. Līdz ar mūzikas video publicēšanu autors izdod albuma “Tagad tikai sākās” DELUXE versiju.

Marta ietvaros ik trešdienu visās straumēšanas platformās tika publicēta viena jauna GUSTAVO dziesma un tās ekranizācija. Noslēdzot jauno singlu maratonu šodien, 27. martā tiek izdots ceturtais skaņdarbs “ISA” un publicēts mūziķa ceturtā studijas albuma “Tagad tikai sākās” pārizdevums jeb deluxe versija, kas ir papildināta ar četrām dziesmām un vienu muzikālu etīdi.

Kā iepriekš ziņots, šī gada vienīgais Gustavo koncerts jeb arēnas šovs notiks 6. decembrī Arēnā Rīga.  Koncerts tiks veltīts ceturtajam studijas albumam “Tagad tikai sākās”. Koncerta organizatori sola, ka šoreiz Arēna Rīga lielā telpa scenogrāfijas ziņā tiks izmantota tā, ka droši varēs teikt — jā, lūk, tas ir pamatīgs arēnas šovs, kuru ir bauda ne tikai klausīties, bet arī skatīties.  Gustavo skaidro, ka tā noteikti būs viņa līdz šim dinamiskākā un dramaturģiskiem pavērsieniem bagātākā koncertprogramma, kurā apvienos jaunā albuma materiālu un, protams, visu laiku spilgtākos hitus.

GUSTAVO arēnas šova “Tagad tikai sākās” biļetes pieejamas vietnē: www.beidzot.lv

FB: https://www.facebook.com/arstarulsmiruslv/

Instagram: https://www.instagram.com/arstarulsmirus/

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes