Pirmais “Radio SWH Jazz Club” koncerts ir aizritējis!
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

Pirmais “Radio SWH Jazz Club” koncerts ir aizritējis!

25.03.2024

Viesos Guntars Ķirsis – SIA “Latvijas koncerti” valdes loceklis, Dāvis Jurka – Latvijas Radio Bigbenda direktors un Kārlis Vanags – mākslinieciskais vadītājs un saksofonists.

“Radio SWH”, sadarbojoties ar “Latvijas Koncerti”, aicina uz krāšņiem džeza mūzikas vakariem, kas reizi mēnesī Spīķeru koncertzāli pārvērtīs pasaules līmeņa džeza klubā. Pirmā sezona tiks atklāta jau 23. martā – “Radio SWH Jazz klubs” ar Raimondu Paulu. Tajā Maestro pievērsīsies ne tikai džeza svītām, bet arī viņa iecienītākajiem Amerikas džeza standartiem.

Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics: “Mūsu radio grupa vienmēr nepalaiž garām iespēju izkāpt no rāmjiem. Mēs improvizējam par dzīvi. Un džezs ir ekskluzīvs veids, kā to darīt. Cilvēkiem patīk ekskluzīvas lietas. Par to liecina fakts, ka tiklīdz paziņojām par mūsu džeza klubu, tā pirmais koncerts jau ir izpārdots. Tas liecina, ka mums jātiekas vairāk un biežāk. Laiks pavasarim! Laiks Radio! Laiks Džezam!”

“Radio SWH Jazz klubā” uz skatuves kāps tādas pasaules līmeņa zvaigznes, kā amerikāņu trombonists Māršals Džilkss (Marshal Gilkes), dāņu vijolniece Lina Krusa (Line Krusa), “Grammy” balvas nominante, kubiešu vokāliste Daimē Arosena (Daymé Arocena), kā arī pašmāju grandi – Raimonds Pauls, Intars Busulis, Latvijas Radio Bigbends un citi mākslinieki.=

Šo pasākumu laikā īpašo atmosfēru uzburs ne tikai lieliskie džeza mūziķi, bet arī “Radio SWH” ekselentās personības, kuras vadīs koncertus. Savukārt viesi pasākumu baudīs pie galdiņiem, uz kuriem būs servētas šefpavāra Laura Aleksejeva īpaši sarūpētās uzkodas.

“Radio SWH Jazz kluba” pirmie četri koncertvakari:

  •  3. aprīlī – Intars Busulis un Latvijas Radio bigbends;
  • 9. maijā – trombonists Māršals Džilkss (ASV) un Latvijas Radio bigbends;
  • 19. jūnijā – Daimē Arosena (Kuba), Lina Kruse (DE) un Latvijas Radio bigbends.

Biļetes uz pasākumiem pieejamas “Biļešu Paradīze” kasēs: https://www.bilesuparadize.lv/en/search?keywords=radio%20swh%20džeza%20klubs

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes