“Tas Tik Tā” sadarbībā ar kultūras bāru “Sapņi un kokteiļi”

“Tas Tik Tā” sadarbībā ar kultūras bāru “Sapņi un kokteiļi”

15.03.2024

Sadarbībā ar kultūras bāru “Sapņiem un kokteiļiem” no 18. līdz 22. martam uzreiz pēc plkst. 9.00 rīta šovā “Tik Tik Tik” izskanēs radošs konkurss “Tas Tik Tā”. Klausies, iedvesmojies un ik rītu radi spridzīgas asprātības. Pārsteidzošāko ideju autoriem tiks dienas balva – “Sapņu un kokteiļu” dāvanu karte 50 EUR vērtībā.

***

Kultūras bārs “Sapņi un Kokteiļi” 6.aprīlī svin jau 14.dzimšanas dienu un ielūdz uz ikgadējo Sviesta balli, šogad kinematogrāfiskā Tarantīno stilā. Ballītes Sapņos ir krāšņas un pārsteidzošas vienmēr, tāpēc rezervē galdiņu jau tagad!
“Sapņi un Kokteiļi jau gandrīz 14 gadus ir vieta, kur zāle aug no griestiem un vieta, kur gribas palikt. Darbdienās bārā norit prāta un mūzikas minēšanas spēles, un šī pavasara jaunums ir Randiņu aģentūras ātrie randiņi.
Bārs “Sapņi un Kokteiļi” ir arī lieliska vieta Rīgas centrā, kur svinēt mazus un lielus svētkus uzņēmumiem, interesantākās telpās nekā citviet. Sapņu komanda palīdzēs ar jūsu pasākumu jebkurā tā tapšanas stadijā, jo Sapņos viss ir iespējams.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes