“Tveram jokus” kopā ar Wash & Drive

“Tveram jokus” kopā ar Wash & Drive

28.03.2024

Klausies rīta šovu Tik Tik Tik no 2.-5.aprīlim ap 08.10. sadarbībā ar “Wash & Drive” pašapkalpošanās automazgātavām un automatizēto mazgāšanas līniju “Wash & Drive Express”, sadzirdi ēterā joku vai aplamību un TVER TIK NOST!

Katru dienu pirmais attapīgais tiks pie 50 Eur dāvanu kartes, bet viens visas nedēļas laimīgais saņems 100 Eur dāvanu karti no Wash & Drive Express

Tver jokus un iebrauc pavasarī ar žilbinoši tīru auto, lai prieks pašam un autiņš smaida kopā ar!

………………………..

Wash & Drive Express – automatizētā konveijera tipa mazgāšanas līnija Krasta ielā 97A, Rīgā. Izbaudi gaismas un putu šovu neizkāpjot no savas automašīnas kamēr tā vienlaicīgi tiek nomazgāta ar 100 augstpiediena sprauslām, tai tiek veikta padziļināta tekstila mazgāšana, apakšas mazgāšana, apstrādāta ar trīskāršām putām, ievaskota, nožāvēta un noslaucīta ar mikro šķiedras dvieļiem.

Lieliska iespēja Wash & Drive express automazgātavā, šajā nedēļā 02.04.2024.- 05.04.2024. – Iegādājies sev vēlamo mazgāšanas programmu, izbaudi automazgāšanu. Brauc atkārtoti nākamo 10 dienu laikā no iegādes dienas, saņem bezmaksas mazgāšanu- PLATĪNS. Tātad MAKSĀ VIENREIZ, MAZGĀ DIVREIZ!

(*bezmaksas mazgāšana tiks piemērota automātiski nolasot auto reģistrācijas numuru )
Iebrauc pavasarī ar žilbinoši tīru auto , lai prieks pašam un autiņš smaida kopā ar Wash & Drive Express.

Mājas lapas adrese: www.washanddrive.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes