Labdarības tirgus diena II Imantas tirgū jau 1.jūnijā!
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

Labdarības tirgus diena II Imantas tirgū jau 1.jūnijā!

29.04.2024

Labdarības biedrība “Pipars” sadarbībā ar Imantas tirgu un Grilētāju brālību, šī gada 1.jūnijā organizē Labdarības tirgus dienu. Šis būs jau otrais šāda veida pasākums. (apskatīt 2023.gada pasākumu https://pipars.lv/…/imantas-tirgus-teritorija-aizvadita….

Pasākums tiek organizēts kā pasākums ģimenēm, būs gan garšīgi ēdieni, dzērieni, kārumi bērniem, dažādas meistarklases, amatnieku tirdziņš. Grilētāju brālības darbnīcas grilēšanas entuziastiem un grilēšanas sacensības. Visas dienas garumā degustācijas un iespēja iegādāties dāžādu mājsaimniecību produktus par īpaši pievilcīgām cenām. No 12:00 līdz pat vakaram darbosies skatuve uz kuras varēs vērot dažādu mākslinieku uzstāšanos. Pasākuma mērķis, savākt līdzekļus Bērnu Slimnīcas fondam – kanisterapijai. (https://bsf.lv/lv/ziedot/kam-ziedot/kepu-terapija)

Kanisterapija Latvijā ir zināma vairākus gadus, bet 2024. gadā tā pirmo reizi ienāk slimnīcā. Pozitīvas emocijas no saskarsmes ar īpaši apmācītajiem suņiem gūst ne tikai bērni, bet arī viņu ģimenes locekļi un Bērnu slimnīcas darbinieki.

Tiekamies 1.jūnijā!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes