“Auto bingo” sadarbībā ar Wash and Drive

“Auto bingo” sadarbībā ar Wash and Drive

15.04.2021

Veiksme smaida tiem, kam auto kārtīgi sapucēts! Sadarbībā ar pašapkalpošanās automazgātavas tīklu Wash & Drive un automatizēto mazgāšanas līniju Wash & Drive Express, no 19. līdz 23.aprīlim ap plkst. 7:40 rīta šovā TIK TIK TIK piedalies spēlē AUTO BINGO, un klausies – vai Tava auto numura zīmes vismaz 3 cipari sakritīs ar ēterā nosauktajiem? Ja sakrīt – bingo!

Balvā ik rītu – dāvanu kartes 50 un 25 EUR vērtībā.

Wash & Drive – tīram auto tīri veiksme.

***

“Wash and Drive” ir lielākais vietējais automazgātavu tīkls Latvijā.

Nu jau kādu laiku mūsu klientiem ir atvērts auto uzkopšanas centrs Rīgā, Krasta iela 97a, kur pieejama gan pašapkalpošanās automazgātava, gan  “Wash & Drive Express” automatizētā mazgāšanas līnija, gan Latvijā lielākā jaudīgo putekļu sūcēju zona ar veselām 9 sūkšanas vietām, kura turklāt atrodas pilnībā zem jumta. Wash and Drive Express “tautās” jau iegājusies, ne tikai kā vieta, kur kvalitatīvi nomazgāt savu auto, bet arī kā īpašs izklaides pasākums ar gaismas efektiem un putu šovu, kas mazgāšanas procesu padara acīm un sajūtām tīkamu.

“Wash and Drive” nepārtraukti attīstās, seko līdzi nozares inovācijām, jaunākajām tehnoloģijām un tendencēm visā pasaulē un ievieš savā tīklā.

Nesen esam paplašinājuši pašapkalpošanās automazgātavās pieejamo pakalpojumu klāstu, un piedāvājam klientiem jaunas mazgāšanas programmas – disku mazgāšanu un krāsaino aktīvo putu bezkontakta programmu. Aktīvo putu bezkontakta programma šobrīd jau pieejama visās Rīgas mazgātavās, Cēsīs un no šis nedēļas arī Jelgavā. “Wash and Drive” –  tā ir  automazgātava ar pārsteigumu – iebrauc un mēģini uzminēt kādas krāsas aktīvās putas Tevi sagaidīs šodien! Visiem Wash and Drive putu birstes cienītājiem – arī putu birstes programma joprojām ir pieejama visās Wash and Drive pašapkalpošanās automazgātavās!

Wash and Drive  gaida ciemos arī uzņēmumus, jo ar uzņēmumu klientu kartēm auto mazgāšanas pakalpojumus var izmantot jebkurā mūsu automazgātavā visā Latvijā, arī automātiskajā “Wash & Drive Express”  mazgāšanas līnijā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes