“Sadzirdi Latvijas garšas” sadarbībā ar LIAA

“Sadzirdi Latvijas garšas” sadarbībā ar LIAA

28.07.2023

Sadarbībā ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūru no 31.jūlija līdz 4.augustam ap plkst. 8:10 piedalies konkursā “Sadzirdi Latvijas garšu!”, demonstrē fenomenālu nacionālā gardēža atmiņu, un tiec pie dāvanu kartes 100 eiro vērtībā tūrisma un atpūtas pakalpojumiem Latvijā! Latvija kā uz paplātes! Apmeklē “Mājas kafejnīcu dienas” visā Latvijā!
majaskafejnicas.lv

***

No 14. jūlija līdz 17. septembrim visā Latvijā notiks “Mājas kafejnīcu dienas”, kuras rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.
Mājas kafejnīcas apmeklētājus cienās ar lokāliem un katrai gaumei piemērotiem ēdieniem – būs gan smeķīgi gaļas ēdieni, gan veģetāri un vegāni ēdieni, kaut kas no pašu dārzā audzētā, bioloģiski produkti un pasaules virtuve! Igauņu, japāņu, ukraiņu, itāļu. Piedāvājumā būs arī viduslaiku ēdienu mājas kafejnīca un pat nakts kafejnīca.
Lai piesaistītu plašāku interesentu loku, īpaši ģimenes ar bērniem, tiks rīkotas dažādas papildu aktivitātes: iepazīšanās ar lokālo kultūru, rokdarbu darbnīcas, spēles, mūzikas instrumentu spēlēšana, ekskursija savā sētā, muižā vai saimniecībā un daudz kas cits. Piemēram, spāņu virtuve būs baudāma kopā ar īso spāņu valodas kursu.
Līdz septembra vidum visā Latvijā darbosies 42 galamērķi, katrs ar savu odziņu. Ar tiem var iepazīties majaskafejnicas.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes