“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Branku Brančotavu

“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Branku Brančotavu

03.08.2023

No 7. līdz 11. augustam rīta šovā “Tik Tik Tik” sadarbībā ar Branku Brančotavu, piedalies radošā konkursā “Tas Tik Tā”! Pamodini savu radošumu un liec asprātībai uzmirdzēt tavā ikdienā!

Labāko ideju autoriem ik rītu balvā ielūgumi uz Branku Brančotavas Dārza svētkiem!

***

Vien 39 km no Rīgas, Jelgavas novada Brankās jūs gaida Branku Brančotava.
Tā ir vieta jūsu svētkiem un darbam, kas piedāvā plašas telpas dažādu pasākumu rīkošanai. Āra teritorijā var uzņemt līdz pat 1000 viesu, bet iekštelpās līdz 130. Brančotavu ieskauj stikla sienas un plaša, zaļa āra teritorija. Neatkarīgi no Jūsu iecerētajiem svētkiem – par Jums parūpēsies mūsu komanda un šefpavārs Andris Liberts, kā arī Andra Reizenberga rūpīgi izstrādātā dzērienu karte.

Viens no Brančotavas lielākajiem notikumiem ir āra koncerti vasaras sezonā, jeb Dārza Svētki.
Kā nākamie Brančotavā viesosies Shipsea ar koncertprogrammu “Agaismo Mani”, kā arī Intars Busulis ar Abonementa orķestri, par atmosfēru rūpēsies DJ Artis Volfs, bārmenis Andris Reizenbergs, pabaros Branku Brančotava, Čau Rīga, Fans of Oysters, Tarte, un citi gardi prieki.

Biļetes pieejamas ekase.lv.

BRANKU BRANČOTAVA ir sociālais uzņēmums, vieta KULTŪRAI, MĀKSLAI UN DZĪVES SVINĪBĀM. Visa peļņa tiek novirzīta biedrības “Tuvu” organizētajiem labdarības projektiem un sociālo mērķu īstenošanai.
Gaidīsim Jūs ciemos!

Vairāk info meklē Facebook un Instagram – Branku Brančotava.
www.biedribatuvu.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes