“Maiņas kantoris 24D” sadarbībā ar SED.LV

“Maiņas kantoris 24D” sadarbībā ar SED.LV

08.09.2023

No 11. līdz 15. septembrim klausies Radio SWH un piedalies FREDOSAURUS REX konkursā MAIŅAS KANTORIS 24D! Klausies un izsaki savu apmaiņas piedāvājumu! Katru dienu FREDIS izvēlas vienu klausītāja piedāvājumu. Piektdienas raidījumā tiek apkopoti visu piecu dienu piedāvājumi un tiek izvēlēts viens pret kuru mainīt polikarbonāta siltumnīcu (2x4m) 290 EUR vērtībā no veikala SED.LV, RĪGA, Ventspils iela 55.

Siltumnīca, iespējams, ir gandrīz katra dārzkopības fanātiķa pagalmā!
SED.LV piedāvā iegādāties siltumnīcas lētāk nekā pavasarī.
SED piedāvā polikarbonāta siltumnīcas un plašu lecekšu klāstu garšaugu un dārzeņu audzēšanai, kā arī dārza un vasaras mājiņas.
Un daudz ko citu dārzam un mazdārziņiem.

SED.LV piedāvā plašu siltumnīcu konstrukciju klāstu. Visiem modeļiem ir ilgs darbības laiks, tiem ir pieņemamas cenas un vienkārša uzstādīšana, tie iztur paaugstinātas slodzes.

Līdz 1. oktobrim, pasaki paroli Radio SWH un saņem papildu atlaidi. Mēs atgādinām, ka rudenī ir lētāk nekā pavasarī. Nepalaid garām brīdi, lai iegādātos siltumnīcu, savam dārzam par izdevīgu cenu!

Apmeklējiet www.sed.lv, un jūs atradīsiet savām vajadzībām atbilstošu siltumnīcu, vai arī ierodieties tieši veikala noliktavā, lai pārliecinātos par savām vajadzībām: RĪGA, Ventspils iela 55.
Piegāde un uzstādīšana visā Latvijā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes