“Patiesība vai meli?” sadarbībā ar Starptautisko Inovāciju skolu

“Patiesība vai meli?” sadarbībā ar Starptautisko Inovāciju skolu

13.09.2023

No 18. līdz 22.septembrim, ik rītu sadarbībā ar Starptautisko Inovāciju skolu klausies un piedalies rīta konkursā “Patiesība vai meli?”. Spēj saskatīt patiesību ikvienā faktā un katru dienu laimē abonementu visam mācību gadam no 260 līdz pat 440 eiro vērtībā atkarībā no izvēlētās programmas. Starptautiskā Inovāciju skola – iedvesmojam izzināt pasauli interesantā un saprotamā veidā ar tehnoloģiju palīdzību!

***

Skolas mērķis ir veicināt un attīstīt tehnisko jaunradi kā arī popularizēt tehnisko izglītību un nodrošināt bērnu apmācību robotikā un programmēšanā. Skolai ir 7 gadu starptautiska pieredze un dažu gadu laikā tā ir kļuvusi par vienu no vadošajām izglītības iestādēm inovatīvu apmācības metožu ieviešanā.
– Tiek izmantota STEAM metode, skolai ir pieredzējuši pedagogi, nodarbības notiek klātienē pirmsskolas izglītības iestādēs, skolās, Daugavas stadionā kā arī tiešsaistē, tiek izglītoti 3 – 17 gadus veci bērni un jaunieši.
– Informācija statistikai – ”Starptautiskā Inovāciju skola” dibināta 2016.gadā, absolventu skaits 3000, pasniedzēju skaits 50, nodarbību skaits – 12, esam ar nodarbībām klātienē vairāk kā 30 Latvijas skolās kā arī vairāk kā 30 pirmsskolas izglītības iestādēs.
– Visa informācija par skolu un nodarbībām atrodama www.inovacijuskola.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes