“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Gribu Atpūsties

“Tas Tik Tā” sadarbībā ar Gribu Atpūsties

18.09.2023

Sadarbībā ar atpūtas interneta veikalu gribuatpusties.lv no 18. līdz 22. septembrim uzreiz pēc plkst. 8.00 rīta šovā “Tik Tik Tik” izskanēs radošs konkurss “Tas Tik Tā”. Klausies, iedvesmojies un ik rītu radi spridzīgas asprātības. Pārsteidzošāko ideju autoriem tiks dienas balva no Gribu Atpūsties – dāvanu karte 50€ vērtībā sapņu atpūtai! Ieslēdz atpūtu ar Gribu Atpūsties!

***

Gribu Atpūsties – tie ir atpūtas eksperti jau 9 gadus! Septembrī Gribu Atpūsties svin dzimšanas dienu, tāpēc tevi gaida atlaides, karstas cenas un dāvanas.
Ko tu atradīsi gribuatpusties.lv? – Var teikt, ka visu! Te ir labākās atpūtas vietas Baltijas valstīs: muižas un pilis, brīvdienu mājas lauku mierā, SPA viesnīcas, apartamenti, omulīgi viesu nami un sanatorijas
Tikai šonedēļ – arī ATLAIDE VISAM ar kodu ATPUTA10. Un – ATLAIDES SUMMĒJAS!! Tas nozīmē – ja izvēlies atpūtu ar, piemēram, 50% atlaidi, tad šonedēļ vari to dabūt ar 60% atlaidi!
Atpūtu rezervē online! Vienkārši, vai ne?
Derīgums – līdz pat 3 gadiem! Ja gadās pārdomāt, 14 dienu laikā pirkumu vari atgriezt un saņemt naudu atpakaļ
Lai ko tu izvēlētos – par visu padomāts! Vai plāno brīvdienas divatā vai kopā ar bērniem, gribuatpusties.lv atradīsi gan naktsmītnes, gan ēdināšanu, gan SPA un akvaparkus.
Ieslēdz atpūtu ar Gribu Atpūsties!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes