“Esi pats sev instruments” sadarbībā ar Kurši

“Esi pats sev instruments” sadarbībā ar Kurši

29.11.2023

No 4. līdz 8. decembrim, Radio SWH rīta šovā “TIK TIK TIK”, esi pats savs instruments! Iesūti katru dienu balss ziņu kā skan Ryobi instruments un tiec izlozē uz lielo nedēļas balvu – BEZVADU PUTEKĻUSŪCĒJS UN TRIECIENURBJMAŠĪNA EUR 650,- VĒRTĪBĀ NO RYOBI! Ja vēlies tiešām jaudīgu dāvanu – decembrī dodies uz Kuršu veikaliem pēc Ryobi elektroinstrumentiem un dāvanā saņem akumulatoru + lādētāju!

***

Kurši – uzņēmums ar plašāko būvmateriālu veikalu tīklu Latvijā piedāvā kvalitatīvus, klientu vajadzībās un tirgus tendencēs balstītus būvniecības, mājokļa un dārza labiekārtošanas materiālus sadarbībā ar pasaules vadošajiem ražotājiem!
Decembrī īpaši sarosīties aicināti visi, kas tuvākajā laikā plāno urbt, zāģēt, slīpēt, pulēt, pļaut, mazgāt, sūkt, šķūrēt, griezt, lodēt, līmēt, naglot, jo Kurši sadarbībā ar elektroinstrumentu ražotāju Ryobi piedāvā jaudīgu dāvanu- iegādājoties Ryobi 18V akumulatoru instrumentus 100eiro vērtībā, dāvanā 2 Ah akumulators un lādētājs – dāvanas kopējā vērtība 100euro! Tātad, pērc vismaz par 100eur un saņem 100eur dāvanu!
Turklāt Ryobi ONE+ sistēma nozīmē to, ka viens akumulators derēs vairāk kā 200 dažādiem instrumentiem – gan urbim, gan zāģim, gan putekļu sūcējam, gan trimmerim, gan pļāvējam un sniega pūtējam. Tiešām jaudīgi!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes