“Tas Tik Tā” sadarbībā ar PUTO

“Tas Tik Tā” sadarbībā ar PUTO

09.11.2023

Veiksme smaida tiem, kam auto kārtīgi sapucēts! Sadarbībā ar pašapkalpošanās automazgātavu tīklu PUTO, no 13.-17.novembrim uzreiz pēc plkst. 8.00 rīta šovā “Tik Tik Tik” izskanēs radošs konkurss “Tas Tik Tā”. Klausies, iedvesmojies un ik rītu radi spridzīgas asprātības. Pārsteidzošāko ideju autoriem tiks dienas balva – PUTO dāvanu karte 50 EUR vērtībā!
PUTO – jaunākās tehnoloģijas tīrākam auto!

***

PUTO – lielākais pašapkapkalpošanās bezkontakta automazgātavu tīkls Latvijā piedāvā auto un komerctransportu mazgāšanu ar modernāko tehnoloģiju palīdzību – ātri, vienkārši un ievērojot PUTO kvalitātes standartus.
Ikvienā PUTO tīkla stacijā jūs varēsiet izvēlēties ātro , rūpīgo vai perfekto mazgāšanas kombināciju, savu transportlīdzekli nomazgājot ar aktīvajām putām, pulverveida mazgāšanas līdzekļiem, vai kombinējot abas programmas kopā.
Par pakalpojumu iespējams norēķināties skaidrā naudā, ar PUTO klienta karti, bezkontakta maksājumu karti un mobilo lietotni Mobilly.
Privātpersonām iespēja ietaupīt, norēķinoties ar Puto klienta karti, saņemot 10 % papildināšanas bonusu.
Savukārt uzņēmumiem piedāvājam atvieglot sava autoparka uzturēšanu un kļūt par PUTO klientu, saņemot rēķinu reizi mēnesī.

http://www.puto.lv/

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes